Takarék Forgóeszközhitel Vállalkozásoknak

Segítünk vállalkozása zökkenőmentes fejlődésében

TakarékHitel Forgóeszközhitel - www.takarekbank.hu

Megoldjuk forgóeszköz forrásigényét!

Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén is biztosíthatja vállalkozása folyamatosműködését, amennyiben Takarék Forgóeszközhitelt igényel.

 

Milyen célokra vehető igénybe?

 

 • Forgóeszköz finanszírozásra
   

 

Kik vehetik igénybe?

 

 • Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi KKV-nak minősülő vállalkozások, amennyiben nem az EVA vagy KATA szabályai szerint adóznak, továbbá megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglalt követelményeknek.

   

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

 • Minimum 3 millió Ft
 • Maximum 25 millió Ft
 • A kölcsön devizaneme: Forint
   

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

 • 13 hónaptól - 36 hónapig
   

 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

 • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása és magánszemély készfizető kezességvállalása.

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A TakarékHitel Forgóeszközhitel igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatóak a a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben, vagy érdeklődjön személyesen a Takarékbank fiókjaiban!

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Figyelmeztetés új csalási módszerre keresőalkalmazásokon keresztül!

A csalók új elkövetési módszert használnak, amely miatt a Takarékbank ügyfelei is veszélybe kerülhetnek. Az ismert keresőalkalmazások (pl. Google, Bing) felületén fizetett hirdetések jelennek meg: amennyiben az ügyfél a Hitelintézet nevére, vagy a Hitelintézet nevére és a „netbank” szóra keres, akkor az első találatok egyike egy a Hitelintézet nevére emlékeztető, valójában csaló oldalra mutató találatot jelenít meg.

 

Bővebben