Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Takarék Forgóeszközhitel Vállalkozásoknak

Segítünk vállalkozása zökkenőmentes fejlődésében

Megoldjuk forgóeszköz forrásigényét!

Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén is biztosíthatja vállalkozása folyamatosműködését, amennyiben Takarék Forgóeszközhitelt igényel.

Milyen célokra vehető igénybe?

  • Forgóeszköz finanszírozásra

Kik vehetik igénybe?

  • Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi KKV-nak minősülő vállalkozások, amennyiben nem az EVA vagy KATA szabályai szerint adóznak, továbbá megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglalt követelményeknek.

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

  • Minimum 3 millió Ft
  • Maximum 25 millió Ft
  • A kölcsön devizaneme: Forint

Milyen futamidővel igényelhető?

  • 13 hónaptól - 36 hónapig

Milyen hitelfedezet szükséges?

  • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása és magánszemély készfizető kezességvállalása.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A TakarékHitel Forgóeszközhitel igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatóak a a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben, vagy érdeklődjön személyesen a Takarékbank fiókjaiban!

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken