Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

TakarékHitel Folyószámlahitel vállalkozásoknak

Gyors és rugalmas segítség likviditási gondjaira

Segítünk áthidalni vállalkozása átmeneti likviditási gondjait!

Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén is zökkenőmentesen tud működni vállalkozása, ha folyószámlahitelt igényel. Pénzforgalmi számlájához kapcsolódó hitelkeret terhére szabadon felhasználható pénzforráshoz jut, így cége zavartalan működése garantált.

Milyen célokra vehető igénybe?

  • Szabadon felhasználható

Miért előnyös a TakarékHitel Folyószámlahitel?

  • Rugalmas: szabadon felhasználható
  • Gyors: a rendelkezésre bocsátott hitelkeret bármikor lehívható, igénybe vehető

Kik vehetik igénybe?

  • Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező, devizabelföldi KKV-nak minősülő vállalkozások, melyek megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglalt követelményeknek.
  • Az igénylés további feltétele a Hitelintézetnél vezetett pénzforgalom lebonyolítására szolgáló bankszámla.

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

  • minimum 500 ezer Ft maximum 50 millió Ft

(éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő vállalkozások esetén maximum 25 millió Ft)

A kölcsön devizaneme: Forint

Milyen futamidővel igényelhető?

  • Legfeljebb 12 hónap

Milyen hitelfedezet szükséges?

  • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása és magánszemély készfizető kezességvállalása.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A termék igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken