Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Széles választék, nagy lehetőségek

Több variáció az Ön igényeire szabva!

Miért válassza a Takarék Kereskedelmi Bank nyújtotta megtakarítási lehetőségeket?

 • Rövid és hosszú távú lehetőségek
 • Kereskedhet hazai, valamint nemzetközi tőzsdén forgó részvényekkel,
 • Lebonyolíthat határidős és opciós ügyleteket,
 • Devizaügyleteit akár internetes rendszerünkön keresztül is folyamatosan intézheti,
 • Nyíltvégű befektetési alapot ugyanúgy megtalál, mint vezető nemzetközi vállalatok részvényeinek árfolyamához kötött strukturált kötvényt.

Kalkulátor


  Kapcsolódó dokumentumok:

  Archív dokumentumok alábbi linken

  MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK EGYÉNI IGÉNYEKRE SZABVA: