Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Takarékbank kiterjesztett ATM hálózat

Takarékbank kiterjesztett ATM hálózat

Saját banki ATM készpénzfelvételre vonatkozó díjazás mellett vehet fel pénzt az MKB Bank automatáiból is 2022.04.01-től!

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által kibocsájtott és a Takarékbank Zrt. által értékesített lakossági és vállalati betéti bankkártyájukkal 2022.04.01-től országosan további közel 200 helyszínen vehetnek fel készpénzt a „Készpénzfelvéte l MTB ATM-ből” díjakkal megegyezően.

Az MKB Bank automatáin történő készpénzfelvétel a fent megjelölt dátumtól MTB ATM-nél végzett készpénzfelvételi tranzakciónak számítanak, ezért árazás tekintetében a bankkártyához kapcsolódó bankszámla szerződésben megjelölt bankszámla típusnak megfelelő, mindenkori hatályos Hirdetmény az irányadó.

A bankjegykiadó automaták listája megtalálható a Bankfiók és ATM kereső oldalon itt MTB ATM. https://takarekbank.hu/atm-fiok

Az MKB Bank ATM listát itt találja: https://www.mkb.hu/elerhetosegek/fiok-es-atm-kereso