Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Statikus Modellportfolió

A Takarékbank Private Banking terület számára kiemelten fontos az ügyfélbefektetések értékének hosszú távú megőrzése.

Az itt megjelenített statikus modellportfoliók célja, hogy iránymutatást és keretrendszert adjanak ügyfeleink részére befektetési céljaik eléréséhez, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy azokban megjelenhessenek a piacon időszakonként előforduló kiemelkedő hozamlehetőségek is.

A Bankunkban elérhető befektetési eszközökből megalkotott befektetési stratégiák Privát Banki Tanácsadóink segítségével, az egyes termékek megvásárlásához szükséges feltételek, alkalmassági és megfelelési teszt, ill. célpiaci vizsgálat teljesítését és értékelését követően igénybe vehetők.

Mivel statikus portfoliókról beszélünk, évente felülvizsgáljuk az egyes eszközök teljesítményét, illetve amennyiben az indokolt (pl. 2020. márciusi események) terven felüli felülvizsgálatot is végrehajtunk.

Érvényes: 2020. szeptember 01. napjától

Érvényes: 2020. szeptember 01. napjától

Fentiekben feltüntetett mintaportfóliók nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, portfóliókezelési szerződésnek, befektetési szolgáltatás igénybevételére irányuló szerződésnek, valamint pénzügyi eszközre vonatkozó megbízás felvételének és továbbításának, pénzügyi eszközre vonatkozó megbízás Ügyfél javára történő végrehajtásának, továbbá azokra vonatkozó ajánlattételnek.

Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt olvassa át figyelmesen az egyes termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó hivatalos tájékoztató dokumentumokat, melyek tartalmazzák az egyes befektetési termékek és szolgáltatások részletes feltételeit, kockázatait és díjait. A dokumentumok elérhetőek a forgalmazási helyeken, a Takarékbank Zrt. fiókjaiban, az mtb.hu , valamint a takarekbank.hu internetes oldalakon.

A Takarékbank Zrt. a befektetési szolgáltatásokat az MTB Zrt. hatályos Befektetési Szolgáltatások Üzletszabályzatban meghatározottak szerint nyújtja, és a mindenkor hatályos Díjjegyzékben megjelölt díjakat számítja fel.