Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Hirdetmények, szabályzatok ATM és fiókkereső Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a mai napon az MFB tanácsadó pontok esetén külső szolgáltatónál fellépő technikai hiba miatt átmenetileg akadozhat az ügyfélkiszolgálás, melyekről a következő linken tájékozódhat: https://www.takarekbank.hu/sw/static/file/MFB tanácsadó pont_technikai zárva_20230317.pdf

Megértésüket és türelmüket köszönjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3113110 számon, vagy érdeklődjön a kozpont@takarek.hu e-mail elérhetőségen.

Pénzügyeit bankfióki sorban állás nélkül, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen a

Kérjük, látogasson el honlapunkra a www.takarekbank.hu címen vagy keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a nap 24 órájában (06-1-311-3110), ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

Kérjük megértését és segítő együttműködését!