Ugrás a tartalomhoz

Visa Zöld

Készpénzfelvételre és vásárlásra alkalmas fizetőeszköz. Válassza a dombornyomott 85,5%-ban újrahasznosított Visa Zöld bankkártyát!

Mit ajánlunk?

  • Egy olyan különleges bankkártyát, amely 85,5%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést és a kibocsátott hulladék mennyiségét.
  • Minden bankkártyás vásárlás után 0,2%-ot utal a bank az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek, aki ezt az összeget a méhek megmentésére, az ökológiai egyensúly fenntartásában betöltött kulcsfontosságú szerepük erősítésére, valamint a magyar mézfogyasztás ösztönzésére fordítja.
  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a bank látra szóló kamatot fizet.

Kinek ajánljuk?

A Takarék Fenntartható Lakossági Bankszámlával rendelkező ügyfeleink részére, akik számára fontos a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint a bankkártyás vásárlást részesítik előnyben a készpénz helyett.

Javasoljuk, hogy a bankkártyához nézze meg a kapcsolódó bankszámla oldalunkat is, ahol bővebben tájékozódhat: https://takarekbank.hu/maganszemelyek/takarek-fenntarthato-lakossagi-bankszamla

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta a Takarék Netbank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban (a takarekbank.hu/atm-fiok) és a takarekbank.hu weboldalon vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, Fenntartható Lakossági Fizetési Számlatermék Hirdetménye, a Takarékbank Lakossági Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, tartalmazzák, amelyek elérhetők a Bank fiókjaiban (a takarekbank.hu/atm-fiok ), illetve a takarekbank.hu honlapon.

A Visa Zöld bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.

Fizessen Visa bankkártyájával biztonságosan, és vegyen részt a nyereményjátékban!

Minden 200 Ft feletti vásárlás egy újabb esélyt jelent arra, hogy Öné lehessen egy KIA CEED 160 T-GDI, Gold, vagy a több száz FIFA replika focilabda egyike!
A nyereményjátékban való részvétel regisztrációhoz kötött, további információ: https://www.visa.hu/visa-qatar-hu


A kampány időtartama 2022.11.21-től 2022.12.18-ig tart. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A kampány szervezője és adatkezelője a VISA, részletek és az adatvédelmi tájékoztatót is tartalmazó Nyereményjáték szabályzata a hu-tc-visa-2022.pdf oldalon található.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken