Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

MasterCard Gold

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás telefonszámai:

2019. június 13-ig igényelt bankkártyák esetén:

Budapest

telefon:

(36-1) 270-0521

fax:

(36-1) 270-0519

Bécs

telefon:

(43-1) 525 03 6516

Budapest

telefon:

fax:

(36-1) 270-0521

(36-1) 270-0519

Budapest

Bécs

telefon:

telefon:

(36-1) 270-0521

(43-1) 525 03 6516

2019. június 14-től igényelt bankkártyák esetén:

telefon: + 36 1236 75 05

Kinek ajánljuk?

MasterCard Gold Érintő kártyánkat azon kiemelt lakossági ügyfeleinknek ajánljuk,

  • akik a tekintélyt teremtő Gold kártyával történő vásárlást részesítik előnyben a készpénzes fizetés helyett, bel- és külföldön egyaránt.
  • akik számára fontos a speciális kártyaszolgáltatások megléte.
  • akik gyakran utaznak és elvárják, hogy külföldi utazásaik során is kiemelt szolgáltatásokban részesüljenek.
  • akik a kártya gyakori használatához nagy összegű betétet tartanak számlájukon, és jelentős számlaforgalmat bonyolítanak.

Mit ajánlunk?

  • Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.
  • Értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást külön díj nélkül.
  • Automatikus asszisztencia szolgáltatást.
  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

Külföldi utasbiztosítás – A kártyához magas színvonalú külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász-, és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza. Amennyiben Ön a bankkártya aktiválását követően legfeljebb 30 napra utazik külföldre (az állandó lakóhelyétől eltérő országba), akkor nem kell külön utasbiztosítást kötnie.

Sürgősségi készpénzfelvétel – Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról. Így folyamatosan nyomon követheti bankszámla egyenlegének alakulását.

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta, a Takarék NetBank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Prémium Mastercard Előnyök

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

A(z) MasterCard Gold bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken