Ugrás a tartalomhoz
Hirdetmények, szabályzatok ATM és fiókkereső Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Takarék GO! Platinum Hitelkártya

Már a Takarékbank fiókjaiban is elérhető!

Prémium Mastercard® betéti- és hitelkártyájával igénybe veheti az Aquaworld pénztári gyorsítósávját 5 vendégével, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhet fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel és snackekkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat.
A szolgáltatás 2022. november 29-től 2023. május 31-ig vehető igénybe.

Érdekel

Az MKB Takarék GO! Platinum Hitelkártya kibocsátója az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.). A Takarékbank Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 9.) az MKB Bank Nyrt. függő ügynöke.

Prémium szolgáltatások

Díjmentes exkluzív várók

Korlátlanul használhatja a budapesti repülőtér Mastercard® váróját, valamint a bécsi repülőtér SKY Lounge és VIENNA Lounge váróit.

 • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.

 • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára 5000 Ft/fő.

Mastercard® Fast Track

Elegendő kártyáját felmutatnia, és sorban állás nélkül juthat át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a biztonsági ellenőrzéshez.

 • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.

 • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára a helyszíni automatából váltható jegy.

PressReader alkalmazás

Több, mint 7000 prémium online és offline magazinhoz és újsághoz férhet hozzá, bárhol és bármikor.

 • A regisztrációhoz szükséges linket a banknál megadott e-mail címére juttatjuk el.

Utasbiztosítás

Hitelkártyájához a Prémium 50 külföldi útra szóló baleset-, poggyász- és utasbiztosítás jár, hogy a pénze mellett Ön is biztonságban legyen!

 • Takarék GO! Platinum hitelkártyája mellé éves díj ellenében, kiegészítő Családi utasbiztosítást is köthet.

Online vásárlási biztosítás

Olyan elektronikai vagy háztartási termékre érvényes, amit a regisztrált Takarék GO! Platinum Hitelkártyával online vásárolt bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az Online vásárlási biztosítási csomag háromféle védelmet nyújt.

Kiterjesztett garancia*

A Takarék GO! Platinum bankkártyájával online megvásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefonok vagy laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállást további egy évvel meghosszabbítjuk. A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175.000 Ft összeghatárig.

Legjobb ár garancia*

Amennyiben a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálod egy másik webáruházban, a két ár közötti különbözetet maximum 700.000 HUF értékben visszatérítjük (a termék minimális ára: 17.500 Ft, minimális árkülönbség: 17.500 HUF).

Termékbiztosítás*

A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700.000 Ft összeghatárig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

*Látogasson el a www.mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattintson az "Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok" gombra!


Az ajánlatra a biztosítás Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. A feltételek tartalmazzák a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről a www.mastercard.hu/biztositas oldalon talál.

Érdekli a Takarék GO! Platinum Hitelkártya?

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Legközelebbi bankfiókok listája

Kérdése van? Az MKB TeleBank kollégái segítenek Önnek!

06 80 350 350

(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Ha most igényel Takarék GO! Platinum Hitelkártyát1, akkor:

1% visszatérítést minden vásárlás és csoportos beszedés után1

Minden külföldi és hazai vásárlása – ideértve az internetes vásárlásokat is – után 1%-ot takaríthat meg, melyet az MKB Bank kedvezményként visszatérít önnek. Sőt, közüzemi számláit a hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízáson keresztül, és a teljesült összegek után 1%-ot visszatérítünk!

+2% visszatérítést egy kedvezménykategóriában1

Azon vásárlási tranzakciókra, ahol az ügyfél adott hónapban a lent felsorolt kedvezménykategóriák* közül a hitelkártyával a legmagasabb költést végzi, az elköltött összeg 2%-át az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%-át,

Fenti két kedvezmény esetén összesen max. 5.000 Ft/hó összeget térít vissza a Bank (továbbiakban: MKB Bank, ill. Bank).

Kedvezménykategóriák*

 • Szórakozás: Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek

 • Tömegközlekedés: Autóbérlés, vonatjegy, tömegközlekedés, taxik

 • Benzinkút: Benzinkutak

 • Elektronikai áruházak: Elektronikai áruházak
 • Ruházat: Ruházati üzletek, sportruházat, cipőboltok
 • Nyaralás: Repülőjegy, hotelek, utazási irodák

 • Drogériák: Drogériák, parfümériák

 • Lakberendezés: Lakberendezési áruházak, bútorboltok

 • Barkács, kert: Barkácsáruházak, kertészetek

*Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért. A kedvezményekre vonatkozó részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható.

Takarék GO! Platinum Hitelkártya jellemzők

Hol lehet igényelni a Takarék GO! Platinum Hitelkártyát?

MKB Bank fiókjaiban, illetve a megjelölt Takarékbank fiókokban, a megjelölt időponttól.

Hol ad kedvezményt a Takarék GO! Platinum Hitelkártya?

Minden olyan fizetés esetén, ahol Mastercard® bankkártyát elfogadnak. Vásárolhat élelmiszert, ruhát, cipőt, könyvet, tanszert, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, fizethet vele szolgáltatásokat.

Hol lehet hitelkártyával fizetni?

Takarék GO! Platinum hitelkártyájával belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és pénzkiadó automatánál készpénzhez juthat, ahol a Mastercard® embléma látható. Ez a hitelkártya alkalmas internetes vásárlásra is. A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek!2

Milyen összegű hitelkeretet ad ez a hitelkártya?

Takarék GO! Platinum hitelkártyája akár 5.000.000 Ft-os hitelkeretet nyújthat Önnek. Igényelhet Főkártyája mellé (maximum 3 darabot) így az egész család ugyanazt a hitelkeretet használhatja.

Mennyi készpénzt lehet felvenni ezzel a hitelkártyával?

Természetesen a vásárlások mellett kártyájával készpénzt is felvehet hitelkerete 60%-áig. A felvett összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.

Könnyebb lenne részletekben visszafizetni?

Semmi probléma! Önnek csak a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie. Lehet, hogy pár hónap múlva lehetősége lesz magasabb törlesztőrészlet befizetésére, vagy akár teljes tartozása kiegyenlítésére. Ekkor ugyan nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot (hitelszámláját a költések napjától számított hitelkamat terheli), de gondoljon utána, hogy mennyi mindent tudott előbb megvenni, mennyi kedvezményt tudott kihasználni, ami Takarék GO! Platinum Hitelkártyája nélkül nem sikerült volna.

Mi biztosítja a kártya biztonságos használatát?

Bővített MKB SMS Info® szolgáltatásunk havi díj ellenében igényelhető, mely lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal SMS üzenetben értesítjük. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét, összegét és a még felhasználható hitelkeretet. MKB Internetbank (korábban BB)® szolgáltatásunkkal díjmentesen nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását. Havi számlakivonata segítségével pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártyaforgalmát. Ne feledje, hogy a kártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokat Ön bármikor megváltoztathatja. Például, ha kártyájával intézi havi költéseinek nagy részét, és tudja, hogy a legmagasabb összeg sem szokta meghaladni az 50 000 forintot, akkor erre kell beállíttatnia a napi vásárlási összeghatárt. Hívja az MKB TeleBankot a 06 80 350 350-es számon, ahol munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak.

Hasznos dokumentumok

https://www.mkb.hu/hirdetmenyek

THM: 49,98%

Az itt közzétett THM 1.000.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,57%. A kamat típusa rögzített (a Bank nem jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 1 000 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 49,98%. Törlesztőrészletek összege: 105 488 Ft, a hitel teljes díja: 265 853 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1 265 853 Ft.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

1Minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után az összeg 1%-nak egészértékét, ezen felül azon vásárlási tranzakciókra, ahol az ügyfél adott hónapban a lent felsorolt kedvezmény kategóriák közül a hitelkártyával a legtöbb vásárlási tranzakciót végzi, az elköltött összege +2%-nak egészértékét, (az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%), havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

Minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-ának egészértékét minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. A kedvezmény kategóriáknak megfelelő +2%-os kedvezményt, a Bank a vásárlás hónapját követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelszámlán.

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank az alábbi MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében biztosítja:
- Szórakozás:
5192, 5942 7829, 7832, 5441, 5811, 5812, 5813, 5814, 7933 7922, 7996, 7999
- Tömegközlekedés:
4011, 4112, 4131, 4411, 4457, 4789 4111, 4121
- Benzinkút:
5172, 5541, 5542, 5983, 9759
- Elektronikai áruházak:
5732, 5734, 5045
- Ruházat:
5651, 5691, 5641, 5621, 5699, 5611, 5199, 5137, 5131, 5661, 5139, 5655, 5941,5631,5948
- Nyaralás:
4511, 3501-3999, 3000-3350, 7011, 7012, 7033, 4722, 5962, 7512, 7519
- Drogériák:
5977
- Lakberendezés:
5712, 5719, 5021, 5722 5713, 5714
- Barkács, kert:
5200, 5085 5261, 0780

A kedvezményekre vonatkozó további részletes szabályozás a Hitelkártya Kedvezményszabályzatban olvasható.

2Az MKB Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel, vagy kedvezményt nyújthat, amelyekről a tranzakciót megelőzően kötelesek a Kártyabirtokost tájékoztatni.


Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény, a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Általános Üzletszabályzat tartalmazza.