Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Szakértelmünk bankváltáskor is az Ön kényelmét szolgálja!

Számlaváltás lépésről lépésre! Tegye meg az első lépést!

Ha megtetszett a bankszámla ajánlatunk, vagy már nálunk vezeti a bankszámláját és optimalizálná a bankszámla költségeit, keresse fel bármelyik Fiókunkat, és bízza ránk megbízásainak átirányítását Hitelintézetünkhöz.

Miért érdemes igénybe venni a számlaváltási szolgáltatást?

  • ügyfélbarát , mindent elintézünk Ön helyett
  • rugalmas , mert Ön határozhatja meg, hogy az Ön számára fontos megbízások közül melyeket kívánja áttenni egyik bankszámlájáról a másikra,
  • gyors , mert 13 munkanap alatt megtörténhet az Ön által meghatározott megbízások átirányítása a két bankszámlája között.

Mit nyújtunk Önnek a számlaváltás során?

Az alábbi megbízások közül mindegyiket, vagy csak az Ön által kiválasztott tranzakciók áthelyezését is kérheti:

  • rendszeres átutalási megbízások,
  • beszedési felhatalmazások és
  • beérkező rendszeres átutalások.

Amennyiben valamennyi fenti megbízását vagy azok egy részét áthelyezi hozzánk

  • lehetősége van az előző bankszámla megszüntetésének kezdeményezésére, és a bankszámlája egyenlegének átutalására is
  • a bankszámla megszüntetés időpontját is meghatározhatja, figyelembe véve a számlaváltási szolgáltatás határidőit.

Meghatározhatja továbbá, hogy:

  • a rendszeres átutalások és beszedési felhatalmazások mikortól teljesüljenek a nálunk vezetett bankszámlájáról.
  • számlaszámának megváltozásáról értesítsük-e a beszedésre jogosult szolgáltatókat és a bankszámlájára átutalókat, de amennyiben szeretné, ezt Ön is megteheti.

Ha az értesítést ránk bízza, az ehhez szükséges adatok átadásának megadására kérjük.

Nem kell mást tennie, mint jelezni valamelyik Fiókunkban bankváltási szándékát.A tájékoztatás nem teljes körű, további információkért: keresse fel bármely Fiókunkat, ahol tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére. További részletekről tájékozódhat a "Tájékoztató a számlaváltásról" , elnevezésű dokumentumban.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: