Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Betéti bankkártyák és hitelkártyák

Könnyítse meg vásárlásait, válasszon bankkártyáink közül!

Egyszerűség, gyorsasság, változatosság.

Bankkártyáink széles körben elfogadottak, mind külföldön, mind belföldön használhatóak készpénzfelvételre ATM-eknél, bankpénztári POS termináloknál, valamint vásárlásra is. Bizonyos kártyáink alapszolgáltatásai közé tartozik a fentieken kívül egy külföldön használható beteg-, baleset- és poggyászbiztosítás.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk, hogy a legyártott bankkártyák minden esetben inaktív állapotban kerülnek kibocsájtásra.

A bankkártyák aktiválása az első ATM vagy a bankkártyában lévő chip segítségével végrehajtott POS tranzakcióval és a PIN kód megadásával történik. A Takarékbank ATM-jeinek listáját megtalálja az ATM és fiókkereső oldalon található ATM és fiókkeresőben.

A megújított bankkártyákhoz új PIN kód nem kerül kiküldésre, azok a lejáró bankkártya PIN kódjával használhatóak . A bankkártyák érintő funkciója is az ATM vagy a chip segítségével végrehajtott egyéb tranzakció után kerül aktiválásra .

Amennyiben további kérdése merül fel, munkatársaink várják hívását a Telefonos Ügyfélszolgálat +36 1 311 3110 vagy +36 1 212 0202-es telefonszámán.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amennyiben Ön új bankkártyát kapott, a bankkártya aktiválását megelőzően kérjük, mindig ellenőrizze, hogy az új bankkártyán szereplő adatok-különös tekintettel a bankkártya számára és érvényességére- megegyeznek-e a Takarék Netbankban található aktiválni kívánt bankkártya adataival!

Kizárólag abban az esetben aktiválja a bankkártyát, ha ezek megegyeznek! Adateltérés esetén kérjük, hívja a +36 1 311 3110 telefonszámot!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás elérhetőségei:

2019. június 14. előtt igényelt bankkártyák esetén:
Allianz Hungária Zrt. Budapest: (+36-1) 270-0521, Fax: (+36-1) 270-0519
Mondial Assistance Group Bécs: (+43-1) 525-03-6516

2019. június 14. után igényelt kártyák esetén: SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.: + 36 1 236 75 05

Tisztelt Ügyfelünk!


A bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás tekintetében, az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt szeretnénk felhívni a figyelmét a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. által kiadott közleményre:
https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

MasterCard Gold

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

Visa Classic

Készpénzkímélő fizetőeszköz 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással. Válassza a dombornyomott Visa Classic Érintő bankkártyát!

VISA Unembossed

Készpénzkímélő fizetőeszköz kedvező díjszabással. Válassza a Visa Unembossed bankkártyát! Igényeljen Visa Unembossed típusú bankkártyát!


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken

Vásároljon biztonságosan, kezelje kényelmesen pénzügyeit: