Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések, teendők

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében , valamint a Kormány vonatkozó, mindenkor hatályos rendeletének megfelelően kiemelten kéri az alábbi intézkedések betartását:

  • A bankfiókokba való belépéskor - hat éves kor felett - mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (atovábbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy azaz orrot és aszájat folyamatosan elfedje.

  • Bankfióki látogatása során kérjük, hogy belépéskor, valamint a banki ügyintéző által történő azonosításkor arcát rövid időre tegye szabaddá !Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező ügyfeleket kamerákkal rögzítjük, mely jogszabályból eredő bankbiztonsági előírás, továbbá a személyazonosság igazoló ellenőrzése minden személyes ügyintézés során jogszabályi előírás .

  • Az ügyféltérben, csak azon ügyfelek tartózkodhatnak , akiknek ügyintézőinknél az ügye intézése folyamatban

Ha teheti, kerülje a készpénz használatát, fizessen bankkártyával , illetve pénzügyeinek intézésére abankfiókok helyett használja a:

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése!

Hasznos oldalak a koronavírussal összefüggésben:

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: