Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Kedvezményes Befektetési Lehetőségek

A befektetési számlán kezelt értékpapírok után kedvezményes állománydíj kerül felszámításra. Budapesti Értéktőzsdére bevezetett részvények vonatkozásában adott megbízásokat kedvezményes forgalmazási díj mellett teljesítjük.

Kibővített befektetési alap kínálat

Az ügyfelenként változó hozamcélok és kockázati profilok optimalizálásának érdekében bevezetett, az MKB-Pannónia és a Budapest Alapkezelő, valamint az ismertebb magyar és külföldi vagyonkezelők válogatott befektetési alapjai, melyek Forintban, Euróban és amerikai Dollárban állnak rendelkezésére.

Tovább

Szélesebb, treasury ügyletekkel bővített termékpaletta

Egyedi Treasury ügyletek (külföldi részvények, ETF-ek, opciós és határidős ügyletek, konverzió kedvezményes árfolyamon) lebonyolítása, amely szolgáltatás igénybe vételéhez külön keretszerződés megkötése szükséges.

Kényelem

Külön megállapodás alapján a Takarékbank által forgalmazott értékpapírokra vonatkozó tranzakciós megbízásokat hangrögzítéses telefonvonalon is megadhatja.

Tovább