Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Takarékos Gyűjtés Az Árvízkárosultak Részére

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet a Takarékbankkal együttműködve- társadalmi felelősségvállalásának jegyében - segíti az utóbbi hetek-napok heves esőzései közepette kialakult árvíz károsultjait.

Az elmúlt néhány nap alatt a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek több, mint Harminchárom millió forintot ajánlottak fel rászoruló családok megsegítésére.

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet is több, a működési területén elhelyezkedő bajba jutott településen – így Csikóstőttős és Sásd, Döbröközön a Sorsfordító Alapítvány – illetve az országos viszonylatban legnagyobb pusztítást elszenvedett Felsőzsolca segítségére sietett adományaival.

A szorosabb társadalmi összefogás érdekében a Takarékszövetkezet valamennyi fiókja ügyfélterében elhelyezi azokat a gyűjtőládákat, melyekbe az ügyfelek, magánszemélyek és vállalkozók egyaránt elhelyezhetik az árvízkárosultak megsegítésére szánt felajánlásaikat.

A gyűjtés során befolyt összeget a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a takarékszövetkezeti integrációs és érdekvédelmi szervezetek valamint a takarékszövetkezetekkel történő egyeztetést követően, az arra leginkább rászoruló települések lakosainak juttatják el az újjáépítési és helyreállítása munkálatok költségeinek csökkentése érdekében.