Ugrás a tartalomhoz

Hiányzó funkciók és várható fejlesztések Takarék Netbank (Electra Internet Banking) és Takarék e-Bank (telepített Electra) szolgáltatások esetén

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint korábban tájékoztattuk róla, a 2019. október 31-i egyesülés informatikai átállásának eredményeképpen a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. ügyfeleként jelenleg használt Netb@nk helyett, várhatóan 2019 novemberétől a Takarékbankban használt Takarék Netbank (Electra Internet Banking) szolgáltatást használhatja Ön is. A Takarék E-Bank (telepített Electra Banking) szolgáltatást ügyfeleink a továbbiakban is használhatják.


Az állományok migrációja, az új Takarékbank Zrt. informatikai hálózatainak átállása az egységes számítástechnikai rendszerre a hazai piacon példátlan léptékű, rendkívül bonyolult és összetett feladat, emiatt a korábban használt Netb@ank funkciók közül lesznek november 1-jét követően átmenetileg nem elérhető funkciók.


Az alábbi dokumentumban találja a november 1-jétől Ön által is elérhető Takarék Netbank/Takarék e-Bank tekintetében a jelenleg használt szolgáltatásokhoz képest az eltéréseket, hiányzó funkciókat.


Törekszünk arra, hogy minél előbb újra teljes körűvé tegyük az elektronikus bankolás során használható funkciókat. A változásokról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket. Addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel:
Takarék Csoport


Kapcsolódó dokumentumok: