Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Harmadik fél szolgáltatóknak (TPP) szóló további információk

A PSD2 irányelv szerint a harmadik fél szolgáltatók (Számlainformációkat összesítő Szolgáltatók (AISP) és Fizetés-kezdeményezési Szolgáltatók (PISP)) regisztrációt követően tesztelhetik a Takarékbank bankszámlavezető rendszeréhez hozzáférést biztosító interfészeket. A nemzetközi sztenderdeknek megfelelően angol nyelven érhető el az API-szolgáltatások tesztfelülete a következő linken keresztül: https://psd2-sb-takarek.hu/ , ahol a kapcsolat kialakításához szükséges dokumentációk is megtekinthetők.