Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Nyitvatartás módosítás Pálmonostora

TISZTELT ÜGYFELEINK!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET,

2019. augusztus 1-től

pálmonostorai fiókunk

NYITVA TARTÁSA AZ ALÁBBIAK SZERINT VÁLTOZIK:

Nyitva tartás
Pénztár Ügyfélfogadás
HÉTFŐ 7.30-16.30 7.30-16.30
KEDD zárva
SZERDA zárva
CSÜTÖRTÖK zárva
PÉNTEK zárva
Nyitva tartás
Pénztár
Ügyfélfogadás
Nyitva tartás
HÉTFŐ
7.30-16.30
7.30-16.30
Nyitva tartás
KEDD
zárva
Nyitva tartás
SZERDA
zárva
Nyitva tartás
CSÜTÖRTÖK
zárva
Nyitva tartás
PÉNTEK
zárva
Nyitva tartás

A legközelebb eső fiókjaink nyitva tartásáról honlapunkon a Fiókhálózat menüpontban ( https://fokusztakarek.hu/atm-fiok# ), vagy Információs vonalunkon ( +36 76 900-190) tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy a papír alapú megbízások befogadási rendje a Fióki nyitva tartásnak megfelelően történik. További információkról, és hatályos hirdetményeinkről tájékozódhat honlapunkon ( www.fokusztakarek.hu ), illetve bármely Fiókunkban.

FókuszTakarékszövetkezet