Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

Fióki ügyintézés vírushelyzetben

A Takarékbank felelős vállalatként számos megelőző intézkedést tett és tesz a koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében.

Az Egészségügyi Világszervezet által egészségügyi világkockázatnak nyilvánított koronavírusjárvány (COVID-19) miatt a Takarékbank számára kiemelten fontos, hogy a bankfiókba belépő ügyfelek esetében az egészségügyi kockázat csökkenthető legyen.

Ennek érdekében a Takarékbank a következők szerint jár el Ügyfeleink és munkavállalóink érdekében a fertőzésveszély elmúltáig :

  • A vírusterjedés kockázatának csökkentése érdekében az ügyféltérben, csak azon Ügyfelek tartózkodhatnak, akiknek ügyintézőinknél az ügye intézése folyamatban van .
    Újabb Ügyfél akkor lépjen az ügyféltérbe, amikor ügyintézőnk felszabadul és az ügyét elintéző Ügyfél kilép az ügyféltérből. A Takarékbank erre vonatkozó kérését kérjük, vegyék figyelembe!
  • Kérjük, az ügyféltérben annyi ideig tartózkodjon, amennyi időt az ügyintézés megkövetel!
  • Ha bankfióki látogatása során szájmaszkot visel, kérjük, hogy belépéskor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező Ügyfeleket kamerákkal rögzítjük. Ez bankbiztonsági előírás.

Ha az alábbi állítások közül Önre bármelyik igaz , kérjük, hogy bankfióki szolgáltatásunk helyett elektronikus szolgáltatásainkat vegye igénybe:

  • Az elmúlt 14 naptári napban tartózkodtam külföldön.
  • Láz és/vagy koronavírus fertőzés jeleit érzékelem, vagy érzékeltem magamon az elmúlt 14 naptári napban.
  • Az elmúlt 14 naptári napban érintkeztem fertőzött személlyel.
  • Legjobb tudásom szerint az elmúlt 14 naptári napban érintkeztem olyan személlyel, aki az elmúlt két hétben érkezett Magyarországra.

Bankunk számára a munkavállalók és az ügyfelek egészsége a legfontosabb.

Ha teheti, kerülje a készpénz használatát, fizessen bankkártyával, illetve pénzügyeinek intézésére a bankfiókok helyett használja :

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.