Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarékbank SMS szolgáltatása 2022.12.04 00:00 és 4:00 óra között korlátozottan lesz elérhető. Ebben az időszakban az Azonnali Fizetési Rendszerhez kapcsolódó tranzakciók SMS értesítései nem kerülnek kiküldésre. Megértését és Türelmét köszönjük!

A Takarékbank internetes portáljának technikai migrációja miatt a Felügyeleti és a Banki hirdetményeket tartalmazó fióki digitális eszközök a technikai átállás miatt jelenleg nem üzemelnek.
Kérjük, hogy az átállás ideje alatt forduljon a fióki Kollégáinkhoz segítségért az aktuális dokumentumok elérése kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink,
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bankunk honlapja megújul, az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Azon dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a megújított honlapunk az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen, és azon minden lényeges és fontos információ könnyen elérhető legyen.

A Kinizsi Bank Zrt. Állományának Átruházása A B3 Takarék Szövetkezetre

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy2019. február 1-től a Kinizsi Bank Zrt. a B3 TAKARÉK Szövetkezetre ruházza át teljes betétállományát és visszafizetendő pénzeszköz, valamint pénzforgalmi keretszerződés-állományát, továbbá valamennyi hitel és pénzkölcsön nyújtására irányuló szerződéses állományát.

A szerződés-átruházást követő naptól kezdve a szerződésbe pénzforgalmi szolgáltatóként, hitelezőként illetve a biztosítéki jogok jogosultjaként a B3 TAKARÉK Szövetkezet lép be, az érintett Ügyfelek ettől a naptól a B3 TAKARÉK Szövetkezet ügyfelévé válnak, illetve a B3 TAKARÉK Szövetkezet részére kötelesek teljesíteni a fizetési és egyéb, a megkötött szerződések alapján fennálló kötelezettségeiket.

Az egyesüléssel, a bankszünnappal és a Netbank szolgáltatás használatával kapcsolatosrészletes információkat az alábbi menüpontok alatt találja.

Bízunk abban, hogy a jövőben is elégedett lesz a szolgáltatás minőségével. Köszönjük szíves megértésüket!

B3 TAKARÉK Szövetkezet

Bankkártya
A 2019. 01.31 napján 19:00 órától a 2019. 02.04 napján 8:00 óráig terjedő időszakban bankkártyával történő vásárlásra és készpénzfelvételre maximum a 2019. 01.31. napján 19:00 órakor rendelkezésre álló számlafedezet terhére van lehetőség.

NETBANK szolgáltatással kapcsolatos információk
A migrációs folyamat informatikai lebonyolítása miatt a Netbank szolgáltatás 2019. 01.31 napján 14:30 órától a 2019. 02.04. napján 8:00 óráig terjedő időszakban szünetel.

NETBANK szolgáltatással kapcsolatos részletes információk (volt Kinizsi Bank ügyfeleknek)

BANKSZÜNNAPPAL kapcsolatos információk

A Kinizsi Bank Zrt. a B3 TAKARÉK Szövetkezet részére történő szerződésállomány-átruházással kapcsolatos háttérműveletek elvégzése miatt 2019. február 01. napján bankszünnapot tart. A pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatás bankszünnapon történő szüneteltetése a pénztári szolgálatra és a könyvelésre egyaránt kiterjed.

Közlemény bankszünnap tartásáról 2019.02.01.

A Kinizsi Bank Zrt, mint a B3 TAKARÉK Szövetkezet jogelődje 2019. január 31-ig forgalmazott termékeink hirdetményei, ÁSZF-jei és Üzletszabályzatai


Kapcsolódó dokumentumok: