Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Takarék Agrár Forint és Deviza Bankszámla

A Takarék Agrár Bankszámlát nagyobb üzemméretű őstermelők, mezőgazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók, családi gazdálkodók, gazdasági társaságok, családi holdingok számára ajánljuk.

A bankszámlával kapcsolatos további információért érdeklődjön a legközelebbi Takarékbank Agrárcentrumban, ahol a gazdasága méretétől függően az igénybevett termékek és szolgáltatások függvényében realizálhat kedvezményeket.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

A Takarék Kisvállalati Agrár Bankszámlával és a Takarék Agrár Forint és Deviza Bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a bank a Takarékbank Agrár Vállalkozások számára biztosított bankszámlatermékek hirdetménye elnevezésű dokumentumban megjelölt költségeket és díjakat számítják fel.


    Kapcsolódó dokumentumok:

    Archív dokumentumok alábbi linken