Ugrás a tartalomhoz

Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciók

A Takarékbank az agrárvállalkozások beruházási, fejlesztési igényeinek teljes körű kiszolgálásával áll az Önök rendelkezésére. A mezőgazdaság sajátosságait figyelembe véve, több konstrukciót kínálunk a terméken belül:

  • A Takarék Agrárberuházási Hitel finanszírozási megoldással megvalósíthatja új és használt gép, ingatlan, illetve a számviteli törvényben meghatározott vagyonelemek beszerzését/építését.

  • Kedvező kamatozású, állami kamattámogatással igénybe vehető finanszírozási formát kínálunk agrárvállalkozása számára a Takarék Agrárberuházási Hitel állami kamattámogatással konstrukció keretében . A megoldás célja új beruházás, tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozása, figyelemmel a 42/2019. (IX. 20.) AM rendeletben foglalt korlátozásokra.

  • A szőlő szerkezetátalakításokhoz kapcsolódó Takarék Agrárberuházási Hitellel kifejezetten a szőlő szerkezetátalakítási programban résztvevő szőlészgazdák igényeire szabott finanszírozási megoldást kínálunk agrárvállalkozások számára. A konstrukció keretében szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatásban részesülő vállalkozások számára beruházási hitel vehető igénybe.

Kik vehetik igénybe?

Mikro, kis- és középvállalati szegmensbe tartozó gazdasági társaság, mezőgazdasági őstermelő, egyéni vállalkozó és bármely társasági formában működő agrárvállalkozás - ideértve az egyéni céget és a szövetkezetet is -, amely a KKV törvény hatálya alá tartozik.

Az általános Takarék Agrárberuházási Hitelt nagyvállalatok is igényelhetik.

Miért válassza a Takarék Agrár beruházási hitelt?

Éven túli, eseti hitelek kifejezetten az agrárvállalkozások beruházásainak megvalósítását segíti azzal, hogy a biztosítéki kör és a törlesztés is igazodik a mezőgazdaság sajátosságaihoz.

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

Hitelösszeg: 3 millió – 1 milliárd Ft.

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 1 – 100 millió Ft.

Milyen futamidővel igényelhető?

Futamidő: 3 – 10 év

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 2-10 év

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrárberuházási Hitel Konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

A Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciókat keresse a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte!

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


    Kapcsolódó dokumentumok:

    Archív dokumentumok alábbi linken