Vállalati MasterCard Silver Bankkártya - Takarékbank

Azon vállalkozások számára ajánlott, akik többször bonyolítanak le kifizetéseket, vásárlásokat belföldön és külföldön egyaránt.

Kényelmesen akarja intézni mindennapos vásárlásait, és nem szeret túl sok készpénzt hordani magával? Külföldi üzleti utjai során is fontos Önnek a kényelmes, készpénzmentes vásárlás és az esetleges káresemények elleni felkészültség?


Igényeljen MasterCard Silver dombornyomott bankkártyát!Mit is ajánlunk?

 

  • Kedvező díjú vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
  • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen  ATM-ekből egyaránt.
  • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.

 


A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 

  • SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását
  • TeleBank és Takarék NetBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével letilthatja kártyáját.

 

 

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok


A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

 

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06 1 3113 110 –es telefonszámon.

 

A(z) Vállalati MasterCard Silver Bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok: