Treasury Sales - www.takarekbank.hu

  

Egyedi és innovatív termékeinkkel arra törekszünk, hogy Ügyfeleink színvonalas, és egyre szélesedő befektetési lehetőségek közül választhassák ki a számukra legmegfelelőbbet. Mindehhez a Takarékbank jelentős múltbeli tapasztalata, megszokott biztonsága és a kiterjedt fiókhálózat által nyújtott kényelem társul.

 

Internetes oldalainkon részletesebben is megismerheti, mit nyújt Önnek a Takarékbank.

Egyebek mellett könnyen befektethet hazai állampapírokba, különböző alapokba, kereskedhet a Budapesti Értéktőzsdén valamint a nemzetközi értékpapírpiacokon forgó részvényekkel, üzletelhet devizapárokkal, lebonyolíthat határidős és opciós ügyleteket, és természetesen igénybe veheti elektronikus szolgáltatásainkat is.

 

A Treasury Sales által nyújtott befektetési szolgáltatások előnyei:

 

  • Széles spektrumú termékpaletta
  • Befektetésekben jártas és nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárda
  • Színvonalas kiszolgálás, mely minőségi és pontos végrehajtással párosul
  • Ügyfélbarát árazás, megbízható és tartós partnerség

 

Amennyiben további kérdése merülne fel, szakmailag felkészült kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Kérjük, ismerje meg befektetési termékeinket!

 

 

Termékeink

 

 

Szolgáltatásaink

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok