Széchenyi Kártya Program

Az új Széchenyi Kártya Újraindítási (GO!) Program konstrukciók célja, hogy a mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve a kiemelt mértékű állami támogatásnak köszönhetően, alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz juthassanak.

 

Az új, állami támogatással elérhető konstrukciók célja, hogy a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve az állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak.

Széchenyi Kártya Program - www.takarekbank.hu

A Széchenyi Kártya Program termékei a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a területi kereskedelmi és iparkamaráknál, és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban igényelhetőek.

 

SZÉCHENYI KÁRTYA ÚJRAINDÍTÁSI HITELEK:

 

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

 

Legfeljebb 100 millió Ft összegű szabad felhasználású folyószámlahitel 2 éves futamidőre, az átmeneti likviditási problémák áthidalására, a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadás finanszírozására fordítható.

 

Széchenyi Likviditási Hitel GO!

 

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, számla nélküli finanszírozással, maximum 250 millió Ft hitelösszegig, 2 vagy 3 éves futamidőre.

 

Széchenyi Beruházási Hitel GO!

 

Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására.

 

Széchenyi Turisztikai Kártya GO!

 

Legfeljebb 250 millió Ft összegű szabad felhasználású folyószámlahitel 1,2 vagy 3 éves futamidőre, a turisztikai szektorban működő vállalkozások likviditási problémáinak áthidalására, kezelésére.

 

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!

 

Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további feltételek megtalálhatóak a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában, valamint a bankfiókokban és a takarekbank.hu weboldalon elérhető, a Takarékbank Zrt. Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek Hirdetményében.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok