Széchenyi Kártya Program

Az új Széchenyi Kártya Újraindítási (GO!) Program konstrukciók célja, hogy a mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve a kiemelt mértékű állami támogatásnak köszönhetően, alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz juthassanak.

 

A program új hitelkonstrukciói minden eddiginél kedvezőbb kondíciókkal, rendkívül alacsony, a teljes futamidő alatt fix kamaton elérhetőek az üzleti ügyfelek számára.

Széchenyi Kártya Program - www.takarekbank.hu

2021. július 1-jétől állnak a vállalkozások rendelkezésére a Széchenyi Kártya Újraindítási Program termékei, melyek elérhetők országszerte a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a területi kereskedelmi és iparkamaráknál és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban.

 

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

 

Legfeljebb 100 millió Ft összegű folyószámlahitel, nettó ügyleti kamat 0,1 %/év, a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadás finanszírozására fordítható, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombináltan vehető igénybe. 

 

Széchenyi Likviditási Hitel GO!

 

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, maximum 250 millió Ft hitelösszegig, 3 éves futamiőre, nettó ügyleti kamat: 0,2 %/év.

 

Széchenyi Beruházási Hitel GO!

 

Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására, nettó ügyleti kamat 0,5%/év.

 

Széchenyi Turisztikai Kártya GO!

 

Legfeljebb 250 millió Ft összegű folyószámlahitel, a turisztikai ágazatba tartozó vállalkozások likviditási problémáinak áthidalására, 0% nettó ügyleti kamat mellett. 

 

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!

 

Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására, FIX nettó ügyleti kamat 0,5%/év.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy előre tervezett karbantartás miatt 2021. szeptember 26-án 00:05 és 03:00 között az utolsó bankkártyás tranzakciójának időpontjában fennálló egyenlegét fogja tudni felhasználni bankkártyájával. Egyenlege a karbantartás ideje alatt nem frissül.
Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy a tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbankban, Mobilappon és Takarék e-Bankban 2021.09.26. 00:00 és 03:00 között nem tud AFR átutalási megbízásokat kezdeményezni.
Köszönjük megértését!

Üdvözlettel:
Takarékbank Zrt.