MasterCard Business - Takarékbank

Azon vállalkozások számára ajánlott, akik többször bonyolítanak le kifizetéseket, vásárlásokat belföldön és külföldön egyaránt.

Kényelmesen akarja intézni mindennapos vásárlásait, és nem szeret túl sok készpénzt hordani magával? Külföldi üzleti utjai során is fontos Önnek a kényelmes, készpénzmentes vásárlás és az esetleges káresemények elleni felkészültség?


Igényeljen MasterCard Business dombornyomott bankkártyát!Mit is ajánlunk?

 

  • Kedvező díjú vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
  • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen  ATM-ekből egyaránt.
  • Chip alapon történő használat mellett a kártya érintéses fizetésre is használható.
  • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.

 

 

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 

  • SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
  • TeleBank és Takarék NetBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket (készpénzfelvételi és vásárlási összegek tekintetében), illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével letilthatja kártyáját.

 

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok


A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Vállalati Fizetési Számlatermékek Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

 

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110–es telefonszámon.

 

A(z) MasterCard Business bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok: