Hírnök, és Strázsa szolgáltatás pénzügyei kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb lebonyolítása érdekében.

Hírnök és Strázsa SMS szolgáltatások


Az SMS, a mobil telefonokon keresztül küldhető és fogadható, rövid üzenetek adta technikai lehetőséggel élve a Szigetvári Takarékszövetkezet két szolgáltatást kínál ügyfeleinek pénzügyei kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb bonyolítása érdekében:

 

A HÍRNÖK szolgáltatás igénylése esetén Önt - értékhatárhoz kötve, különböző részletezettséggel és az Ön által meghatározott időintervallumban - értesíthetjük arról, ha számlájára, vagy azok egy csoportjára más pénzintézettől indított jóváíró tétele érkezett. Ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy időben megtervezhesse napi teendőit és az előzetes információk alapján intézkedjen pénzügyi kötelezettségeiről, illetve befektetési lehetőségeiről.

 

Széles skálát biztosítunk a szolgáltatáshoz kapcsolódó paraméterek beállítására, így Ön rendelkezhet arról, hogy

 

  • mikor kapjon üzeneteket
  •  azok számlaszámonként vagy összevontan jelenjenek meg
  • mindehhez értékhatárt rendelhet és
  • maximálhatja az egy adott időszak alatt fogadni kívánt üzenetek számát.


A STRÁZSA szolgáltatás segítségével Ön szinte azonnal tájékoztatást kaphat a bankkártyájával elektronikus úton kezdeményezett vásárlásról illetve automatából történt készpénz felvételről. Az üzenetek tartalmazzák a tranzakció időpontját és értékét. Önnek e szolgáltatásunknál is lehetősége van értékhatár megadásával az üzenetek gyakoriságát befolyásolni.

 

Amennyiben módosítani kívánja a szolgáltatások egyes paramétereit, akkor nem kell befáradnia bankunkba, mert ezt egy speciális SMS üzenet segítségével telefonon keresztül is megteheti!

 

 

Kondíciók és díjak

 

 

SMS SZOLGÁLTATÁSOK


Hatályos: 2008. augusztus 1-től

 

STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 200.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/SMS

A STRÁZSA szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.

 

 

HÍRNÖK SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 300.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/ SMS

A HÍRNÖK szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK