Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ)

  

Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ) - www.takarekbank.hu

  

 

A TESZ 2018. december 17-én alakult azzal a céllal, hogy a 2019. évben lezajló takarékszövetkezeti egyesülések során a létrejövő Takarékbank Zrt-ben közvetlen részvénytulajdont szerezni nem tudó vagy nem kívánó takarékszövetkezeti részjegytulajdonosok részére biztosítsa – a közösségi tulajdonláson keresztül megvalósuló – közvetett tulajdonszerzés lehetőségét .

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet, mint a Szövetkezeti Hitelintézeti Integráció Holding Szövetkezete, megújult formában biztosítja a szövetkezeti működés és ezáltal a szövetkezeti értékek és hagyományok megőrzését, valamint a szövetkezeti részjegy tulajdonosok részére a szövetkezeti működés formájában megjelenő közösségi tulajdonból eredő előnyök elérését.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet fő tevékenysége a Takarékbank Zrt-ben  fennálló tulajdoni részesedésének kezelése a szövetkezet tagjai javára.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezetbe  a takarékszövetkezetek egyesülési folyamatai során 5.230 részjegytulajdonos tag lépett be.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK