Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ)

  

Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ) - www.takarekbank.hu

  

 

A TESZ 2018. december 17-én alakult azzal a céllal, hogy a 2019. évben lezajló takarékszövetkezeti egyesülések során a létrejövő Takarékbank Zrt-ben közvetlen részvénytulajdont szerezni nem tudó vagy nem kívánó takarékszövetkezeti részjegytulajdonosok részére biztosítsa – a közösségi tulajdonláson keresztül megvalósuló – közvetett tulajdonszerzés lehetőségét .

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet, mint a Szövetkezeti Hitelintézeti Integráció Holding Szövetkezete, megújult formában biztosítja a szövetkezeti működés és ezáltal a szövetkezeti értékek és hagyományok megőrzését, valamint a szövetkezeti részjegy tulajdonosok részére a szövetkezeti működés formájában megjelenő közösségi tulajdonból eredő előnyök elérését.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet fő tevékenysége a Takarékbank Zrt-ben  fennálló tulajdoni részesedésének kezelése a szövetkezet tagjai javára.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezetbe  a takarékszövetkezetek egyesülési folyamatai során 5.230 részjegytulajdonos tag lépett be.

Hiteltörlesztési moratórium

Hitele van és tovább törlesztene? Már VideoBankon és NetBankon keresztül is nyilatkozhat!

 

Amennyiben Ön már nyilatkozott arról, hogy tovább szeretné törleszteni hiteltartozásának részleteit, további teendője nincsen. A nyilatkozatok feldolgozása folyamatban van, ezért türelmét kérjük.

 

Részletek