Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ)

A TESZ 2018. december 17-én alakult azzal a céllal, hogy a 2019. évben lezajló takarékszövetkezeti egyesülések során a létrejövő Takarékbank Zrt-ben közvetlen részvénytulajdont szerezni nem tudó vagy nem kívánó takarékszövetkezeti részjegytulajdonosok részére biztosítsa – a közösségi tulajdonláson keresztül megvalósuló – közvetett tulajdonszerzés lehetőségét .

A Takarék Egyesült Szövetkezet, mint a Szövetkezeti Hitelintézeti Integráció Holding Szövetkezete, megújult formában biztosítja a szövetkezeti működés és ezáltal a szövetkezeti értékek és hagyományok megőrzését, valamint a szövetkezeti részjegy tulajdonosok részére a szövetkezeti működés formájában megjelenő közösségi tulajdonból eredő előnyök elérését.

A Takarék Egyesült Szövetkezet fő tevékenysége a Takarékbank Zrt-ben fennálló tulajdoni részesedésének kezelése a szövetkezet tagjai javára.

A Takarék Egyesült Szövetkezetbe a takarékszövetkezetek egyesülési folyamatai során 5.230 részjegytulajdonos tag lépett be.

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: