Személyi bankárja a legkörültekintőbb módon, az Ön igényeihez, élethelyzetéhez igazodva, folyamatos kapcsolattartás mellett kezeli megtakarításait és intézi pénzügyi megbízásait. Figyelemmel kíséri bankunknál kezelt befektetési portfolióját, valamint az Ön megtakarításai lejárati időpontjait, ennek kapcsán felhívja figyelmét aktuális ajánlatainkra. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálat és a mai kor elvárásait tükröző Takarék Netbank szolgáltatás mellett tanácsadóján keresztül személyesen, valamint hangrögzítéses telefonon* is tud megbízást – lekötés, átutalás, értékpapír vásárlás-eladás, stb. – megadni, amellyel megtakarítható a fiókban történő várakozás, ügyintézés ideje.

 

Központi Private Banking fiók

 

Tel.: +36 1 452 9183

Cím: Budapest, VIII. Üllői út 48.

 

Tárgyalásokhoz ingyenes parkolási lehetőség a Központi Private Banking fiók épületében (megközelíthető a Kisfaludy utca felől).

 

Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk

 

Takarékbank Private Banking Telebank szolgáltatások a nap 24 órájában elérhetőek a 06-80-342-342, ingyenesen hívható telefonszámon.

 

Private Banking szolgáltatásunk az alábbi privát bankáraink kiszolgálásában érhetők el

 

 

Doernbrack Bernadett

Bp., Villányi úti fiók

kiss.bernadett@takarek.hu

 

+36 30 333 8705

Széplaki Barbara

Bp., Üllői út 48.

Szeplaki.Barbara@takarek.hu

 

+36 30 524 5756

Lévai László

Bp., Széna téri fiók

Levai.Laszlo@takarek.hu

 

+36 30 506 9804

Gera Tamás

Bp., Váci úti fiók

Gera.Tamas@takarek.hu

 

+36 30 585 8617

Takács Erika Emma

Pécsi fiók

takacs.erika.emma@takarek.hu

 

+36 20 463 2288

Lipcsei Sándor

Szegedi fiók

Lipcsei.Sandor@takarek.hu

 

+36 30 457 5108

Újházi Zsolt

Szombathelyi fiók

Ujhazi.Zsolt@takarek.hu

 

+36 30 538 3114

Kovácsné Mészáros Veronika

Veszprémi fiók

KovacsneMeszaros.Veronika@takarek.hu

+36 30 617 8583

Jakab-Schvéger Ilona

Győri fiók

Jakab-Schveger.Ilona@takarek.hu

+36 30 587 8336

Babik Ágnes

Miskolci fiók

Babik.Agnes@takarek.hu

 

+36 30 197 9128

Szabóné Balázs Erika

Békéscsabai fiók

Szabone.Balazs.Erika@takarek.hu

 

+36 30 255 3717

Lauf Marianna

Bp., Üllői út 48.

Lauf.Marianna@takarek.hu

 

+36 30 559 8279

 

 

Igényelje Takarékbank Private Banking szolgáltatásunkat

 

A Takarékbank Private Banking szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az azt igénylő ügyfél a Takarékbank Zrt.-nél és az MTB Zrt.nél vezetett Értékpapír- és ügyfélszámlákon összesen legalább 50 millió Ft-ot elérő megtakarítással rendelkezzen. A szolgáltatás havi díja megtalálható az aktuális Takarékbank Private Banking hirdetményünkben.

 

* Egyedi szolgáltatásként hangrögzítős telefonon fogadjuk hívását hétfőtől csütörtökig 08.00 és 18.00 óra között, illetve pénteken 08.00 és 16.00 óra között, figyelembe véve a mindenkori hirdetményekben és kondíciós listákban adott megbízásokra vonatkozó benyújtási határidőket

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. A termékek és szolgáltatások részletes leírását a vonatkozó Takarék Folyószámlahitel hirdetmény, A Takarékbank  Private Banking Számlacsomagok hirdetmény, A Takarék Hitelkártya hirdetmény, A Takarékbank Private Banking szolgáltatás hirdetménye, Piaci kamatozású lakossági jelzáloghitel hirdetmény, A Takarékbank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzat, A Takarék Fizetési Számlák és Fizetési Számlákhoz kapcsolódó Betétek Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), A Takarékbank Zrt. Lakossági Hitelkártya ÁSZF., A Takarékbank Zrt. Lakossági Személyi Kölcsön ÁSZF., A MTB Zrt. Befektetési Szolgáltatási Tevékenységekre és Kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata, melyek elérhetőek a Takarékbank Zrt. fiókhálózatában, valamint a www.takarekbank.hu, illetve a www.mtb.hu, internetes oldalon, és a Diófa Alapkezelő honlapján: www.diofaalapkezelo.hu, továbbá a www.mkbpannonia.hu és a www.bpalap.hu oldalakon.

 

A Takarékbank Zrt. a befektetési szolgáltatásokat az MTB Zrt. közvetítőjeként nyújtja.

 

 

Figyelmeztetés új csalási módszerre keresőalkalmazásokon keresztül!

A csalók új elkövetési módszert használnak, amely miatt a Takarékbank ügyfelei is veszélybe kerülhetnek. Az ismert keresőalkalmazások (pl. Google, Bing) felületén fizetett hirdetések jelennek meg: amennyiben az ügyfél a Hitelintézet nevére, vagy a Hitelintézet nevére és a „netbank” szóra keres, akkor az első találatok egyike egy a Hitelintézet nevére emlékeztető, valójában csaló oldalra mutató találatot jelenít meg.

 

Bővebben