Takarék Mobil Bankfiók

A Takarék Mobil Bankfiók egy ATM-mel is felszerelt, teljes fióki technikával rendelkező jármű, amely meghatározott menetrend szerint, naponta több települést is ellát az alábbiakban megjelölt pénzügyi szolgáltatásokkal.

 

A 2018-ban indult mobil banki szolgáltatás célja, hogy megkönnyítve a vidéki ügyfelek életét, helybe vigye a korszerű banki ügyintézést olyan távoli kistelepülésekre is, ahol egyetlen pénzintézet sincs jelen kirendeltségeivel, a legközelebbi fiók pedig több kilométerre található.

 

Ma már országszerte 15 Takarék Mobil Bankfiókunk járja a falvakat, nap mint nap, összesen mintegy 150 ezer embert szolgál ki, több mint 100 településen.

 

Egy-egy állomáson a mobil bank az ügyfélforgalomtól függően hetente 2-4 órán keresztül áll az ügyfelek rendelkezésére. A helyszíneket és a járatok sűrűségét a Takarékbank Zrt. a helyi önkormányzatok igényeihez igazodva, velük együttműködve alakította ki.

 

A lakossági és vállalati ügyfelek a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe a mobil bankfiók ügyintézőjénél:

  • Lakossági és vállalati forint számlanyitás, számlaműveletek
  • Lakossági fogyasztási hitelek igénylése, kezelése (személyi kölcsön, babaváró hitel, CSOK)
  • Lakossági és vállalati forint betétek elhelyezése, megújítása, meghatározott limit alatti betétkifizetés
  • Befektetési szolgáltatások, állampapír értékesítés
  • Leányvállalati és partneri termékek értékesítése
  • Készpénzfelvételi lehetőség ATM-en

 

Pontos információért kérjük, ellenőrizze mobil bankfiók keresőnket, érdeklődjön önkormányzatánál, vagy forduljon hozzánk a Call Center +36 1 311 3110-es telefonszámon.

 

A Takarék Mobil Bankfiók a következő helyszíneken jelenik meg.

 

Nézze meg a Takarék Mobil Bankfiókot bemutató filmünket!

 

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK