Visa Zöld - www.takarekbank.hu

Készpénzfelvételre és vásárlásra alkalmas fizetőeszköz. Válassza a dombornyomott 85,5%-ban újrahasznosított Visa Zöld bankkártyát!

Mit ajánlunk?

 

  • Egy olyan különleges bankkártyát, amely 85,5%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést és a kibocsátott hulladék mennyiségét.
  • Minden bankkártyás vásárlás után 0,2%-ot utal a bank az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek, aki ezt az összeget a méhek megmentésére, az ökológiai egyensúly fenntartásában betöltött kulcsfontosságú szerepük erősítésére, valamint a magyar mézfogyasztás ösztönzésére fordítja.
  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a bank látra szóló kamatot fizet.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Takarék Fenntartható Lakossági Bankszámlával rendelkező ügyfeleink részére, akik számára fontos a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint a bankkártyás vásárlást részesítik előnyben a készpénz helyett.

Javasoljuk, hogy a bankkártyához nézze meg a kapcsolódó bankszámla oldalunkat is, ahol bővebben tájékozódhat: https://takarekbank.hu/maganszemelyek/takarek-fenntarthato-lakossagi-bankszamla

 

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.

 

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta a Takarék Netbank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

 

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

 

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

 

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban (a takarekbank.hu/atm-fiok) és a takarekbank.hu weboldalon vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, Fenntartható Lakossági Fizetési Számlatermék Hirdetménye, a Takarékbank Lakossági Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, tartalmazzák, amelyek elérhetők a Bank fiókjaiban (a takarekbank.hu/atm-fiok), illetve a takarekbank.hu honlapon.

 

A Visa Zöld bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK