Takarék Lakossági Bankszámla+ - www.takarekbank.hu

  

Ha szüksége van egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

 

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • NetBank szolgáltatásokhoz való hozzáférés

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+-t valamennyi korosztály számára ajánljuk:

 

 • Csemete kedvezmény:
  Ha szeretne 14 év alatti gyermekének már kiskorától zsebpénzre gyűjteni, korszerű módon zsebpénzt biztosítani, illetve már gyermekkorban a pénzügyekben is önállóságot adni számára1, nyisson részére Takarék Lakossági Bankszámla+ számlát Csemete számlavezetési díjkedvezménnyel.

 

Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és feltételek teljesítése esetén: 0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 52 Ft

 

 

 • Ifjúsági kedvezmények:
  14 év felett 18 éves korig, illetve 18 év felett 26 éves korig ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági I., illetve Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági II. kedvezménnyel, így gyermek- és fiatalkorban is kedvező számlavezetési díj mellett vezethet nálunk bankszámlát.

 

14-18 éves kor között      
Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és a feltételek teljesítése esetén: 0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 52 Ft
18 – 26 éves kor között      
Számlavezetési havi díj: 212 Ft    

 

 

 • 60+ kedvezmény:
  Amennyiben elmúlt 60 éves szintén számlavezetési díjkedvezményben részesítjük.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt: 426 Ft

 

 

 • Hitel kedvezmény:
  Számlavezetés díjkedvezményt biztosítunk abban az esetben is, ha a 18 év feletti Számlatulajdonos/Társtulajdonos ügyfelünk adósként vagy adóstársként a Hitelintézettől felvett élő folyószámlahitellel, személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel rendelkezik és azt a bankszámlájáról törleszti.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt: 212 Ft

 

 

 

További szolgáltatások:

Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhet.

Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

1 A Számlatulajdonos 14. életévének betöltéséig a bankszámla felett fiókban, kizárólag törvényes képviselője rendelkezhet.

 
A tájékoztatás nem teljes körű. további részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a vonatkozó mindenkor hatályos általános szerződési feltételek, a lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról szóló Hirdetmény és annak mellékletei, valamint a teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek a Takarékbank Zrt. fiókjaiban, illetve a www.takarekbank.hu honlapon.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

 

     

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.