Akciós Takarék Díjfaragó és Aktivitás Bankszámla Ajánlatok

Nyisson és nyerjen!

 

Nyissa meg nálunk új bankszámláját Visa Classic bankkártyával, teljesítse a feltételeket, hogy Öné lehessen értékes

Apple és Vespa ajándékaink egyike!

 

Hogyan nyerheti meg a Vespát vagy az Apple termékeket?

 

 • - Nyisson 2020. július 1. és 2020. december 31. között Takarék Díjfaragó vagy Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámlát.
 • - Igényeljen Visa Classic dombornyomott bankkártyát, és aktiválja a számlanyitástól számított 30 naptári napon belül.
 • - Vásároljon bankkártyájával 2020. augusztus 1. és 2021. március 31. között 3 egymást követő hónapon keresztül havonta
 • minimum 5 alkalommal, összesen havonta minimum 50 000 Ft értékben.
 • - Ha a fenti feltételeket teljesíti, és kártyás vásárlása a Bank által előzetesen meghatározott időponthoz legközelebb esik,
 • úgy megnyerheti az értékes ajándékok egyikét.

- Akciós ajánlatunk 2020. július 01-től 2020. december 31-ig tart.

Akciós Takarék Díjfaragó és Aktivitás Bankszámla Ajánlatok - www.takarekbank.hu

 

 

Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

 

Ezt a számlacsomagot azoknak ajánljuk, akik aktívan használják számlájukat és azon keresztül intézik mindennapi pénzügyeiket.

 

Kedvezmények:

 • Díjmentes a bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Díjmentes hozzáférés a Netbank és VideoBank szolgáltatásokhoz
 • Kedvező díjjal teljesülnek csoportos beszedési megbízásai, rendszeres átutalásai, illetve elektronikus csatornán kedvezményesen végezhet eseti forint átutalást.
 • Kedvezményes számlavezetésben részesül1 (200 Ft/hó), amennyiben

    o  az adott hónapban2 a bankszámlára összesen legalább 90.000 Ft-os külső jóváírás

        érkezik3 - akár több részletben is,- és

    o  minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót4 hajt végre,

    o  a bankszámlához elektronikus számlakivonatot igényel,

    o  Visa Classic típusú bankkártyát igényel, melynek első éves díját elengedjük, ha a

        ajándékok megnyeréséhez szükséges feltételeket teljesíti.

 

 

Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla

 

Ezt a számlacsomagunkat azoknak ajánljuk, akik havi nettó 180 000 Ft feletti jövedelemmel rendelkezik, előnyben részesítik a digitális bankolást és egy kedvezményes havidíjú bankszámlát keresnek.

 

Kedvezmények:

 • Díjmentes Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Díjmentes Netbank és VideoBank szolgáltatásokhoz való hozzáférés
 • Kedvező díjjal teljesülnek csoportos beszedési megbízásai, rendszeres átutalásai, illetve elektronikus csatornán kedvező díjjal végezhet eseti forint átutalást.
 • Kedvezményes számlavezetésben részesül (200 Ft/hó)1, amennyiben

    o  az adott hónapban* a bankszámlára összesen legalább 180.000 Ft-os külső jóváírás

        érkezik2 - akár több részletben is,- és

    o  minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót3 hajt végre,

    o  a bankszámlához elektronikus számlakivonatot igényel,

    o  Visa Classic típusú bankkártyát igényel, melynek első éves díját elengedjük, ha a fenti

        ajándékok megnyeréséhez szükséges feltételeket teljesíti

 

 

A Takarék Díjfaragó és Aktívitás Bankszámlák további szolgáltatásai:

 • Az egész világon - a VISA kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhet.
 • Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

 

1A feltételek nem teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal Díjfaragó Bankszámla esetében 1500 Ft, Aktivitás Bankszámla esetében 2 000 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal Díjfaragó Bankszámla esetében 1700 Ft, Aktivitás Bankszámla esetében 2 200 Ft. A feltételek teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 200 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 400 Ft.

A kedvezményes számlavezetési díj havi forgalmi feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszak a tárgyhónapot megelőző hónap 16. napjától a tárgyhónap 15. napjáig terjedő időszak.

 

2Jóváírásként, a Bankszámlán jóváírásra került más ügyfél számlájáról beérkező átutalás kerül figyelembe vételre; a Hitelintézet nem veszi figyelembe a lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat.

 

3A kedvezményes számlavezetési díj havi forgalmi feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszak a tárgyhónapot megelőző hónap 16. napjától a tárgyhónap 15. napjáig terjedő időszak.

 

4A havi terhelés vizsgálatnál a Bankszámlán ügyfél által megadott megbízások (tartozik forgalom) kerülnek figyelembe vételre, kivéve: pénztári illetve bankkártyás készpénzfelvételek, kölcsöntörlesztés, betéti és befektetési tranzakciók, saját számlák közti átvezetések, jutalék-, kamatelszámolások, sztornírozott tételek (vagyis eseti és rendszeres átutalások, csoportos beszedési megbízások, bankkártyás vásárlások). Kártyás vásárlás esetén a Bankszámlához kapcsolt, bankkártyával történt sikeres tárgyhavi vásárlások összesen összege kerül figyelembe vételre a vásárlás időpontja alapján.)

 

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a vonatkozó mindenkor hatályos általános szerződési feltételek, a lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról szóló Lakossági Akciós Termékek Hirdetménye és annak mellékletei, valamint a teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek a Takarékbank Zrt. fiókjaiban, illetve a takarekbank.hu honlapon.

 

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek az oba.hu oldalon találhatóak.

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfelünk!

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében, valamint a Kormány 431/2020. (IX. 18.) rendeletének megfelelően további intézkedéseket vezetett be:

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.