Plusz erősítés az élményekkel teli mindennapokhoz

Számláról leköthető betétek - www.takarekbank.hu

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri, vagy folyamatos lekötésben bankszámláján lévő megtakarításához.

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarékbanknál lakossági fizetési bankszámlával, amelyen a betétlekötést – a számláján elérhető összeg erejéig – kezdeményezi1.

 

 

Választható Futamidők:

 

HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is:

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

 

A betétlekötés előnyei:

 

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett2.

A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés3

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés3

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

1 A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a mindenkori hirdetményben kerül meghatározásra
2 Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy – teljes megszüntetése nélkül - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.
Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.
 
A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Takarékbank Zrt. Lakossági Betéti termékek Hirdetménye, az Alaphirdetmény fizetési számlákra és betétekre vonatkozóan, a Takarékbank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

   

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK