Megoldások mindenkinek

Alakítsa számlacsomagját az Önnek leginkább kedvező módon!

Számlacsomagok - www.takarekbank.hu

A mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen a bankszámla. Használatával kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése. Ezekben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek.

 

Bankunk számára kiemelten fontos a környezetvédelem. Kérjük Ön is óvja környezetét az elektronikus kivonatra átállással, ezzel akár a havi számlavezetési díját is csökkentheti. A kivonatokat digitálisan könnyen tárolhatja, Netbankjából visszamenőlegesen is letöltheti. A díjakról részleteket az egyes termékek hirdetményében talál. Ezek megtekintéséhez kérjük, a jobb oldalon válassza ki az Ön számlacsomagját.
Amennyiben a jövőben szeretne az elektronikus számlakivonatra áttérni, kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 311 3110-es telefonszámon (Telebank szerződés megléte esetén),vagy lakossági ügyfélként keressen minket VideoBankon vagy bármely Takarékbank fiókban.

  

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK