Önállóan elérhető betétek - www.takarekbank.hu

Feltétel nélküli, éven belüli megtakarítási lehetőség! 

 

Választható Futamidők:

 

Kizárólag HUF devizanemben

  • 6 és 9 hónap

 

További jellemzők:

 

  • A Takarék Stabil Betét* a Takarékbank Zrt. megbízásából a Magyar Posta Zrt. által közvetített 6 és 9 hónapos lekötött betét, mely csak a kijelölt Postahelyeken vehető igénybe
  • Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

  

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Takarékbank Zrt., Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági betétekre vonatkozó Hirdetménye és a Takarékbank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a betétszerződés tartalmazzák.

 

A Takarékbank bankszámlái és a betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

    

 

 

 

 

 

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.

 

*2020. 12. 07-től a Posta Fix betét neve Takarék Stabil Betétre változott.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Figyelmeztetés új csalási módszerre keresőalkalmazásokon keresztül!

A csalók új elkövetési módszert használnak, amely miatt a Takarékbank ügyfelei is veszélybe kerülhetnek. Az ismert keresőalkalmazások (pl. Google, Bing) felületén fizetett hirdetések jelennek meg: amennyiben az ügyfél a Hitelintézet nevére, vagy a Hitelintézet nevére és a „netbank” szóra keres, akkor az első találatok egyike egy a Hitelintézet nevére emlékeztető, valójában csaló oldalra mutató találatot jelenít meg.

 

Bővebben