Önállóan elérhető betétek - www.takarekbank.hu

Feltétel nélküli, éven belüli megtakarítási lehetőség! 

 

Választható Futamidők:

 

Kizárólag HUF devizanemben

  • 6 és 9 hónap

 

További jellemzők:

 

  • A Posta Fix Betét a Takarékbank Zrt. megbízásából a Magyar Posta Zrt. által közvetített 6 és 9 hónapos lekötött betét, mely csak a kijelölt Postahelyeken vehető igénybe
  • Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

  

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Takarékbank Zrt., Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági betétekre vonatkozó Hirdetménye és a Takarékbank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a betétszerződés tartalmazzák.

 

A Takarékbank bankszámlái és a betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

    

 

 

 

 

 

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfelünk!

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében, valamint a Kormány 431/2020. (IX. 18.) rendeletének megfelelően további intézkedéseket vezetett be:

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.