Ugrás a tartalomhoz

MasterCard Gold

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

Prémium Mastercard® betéti- és hitelkártyájával igénybe veheti az Aquaworld pénztári gyorsítósávját 5 vendégével, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhet fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel és snackekkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat.
A szolgáltatás 2022. november 29-től 2023. május 31-ig vehető igénybe.

Érdekel

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás telefonszámai:

2019. június 13-ig igényelt bankkártyák esetén:

Budapest

telefon:

(36-1) 270-0521

fax:

(36-1) 270-0519

Bécs

telefon:

(43-1) 525 03 6516

Budapest

telefon:

fax:

(36-1) 270-0521

(36-1) 270-0519

Budapest

Bécs

telefon:

telefon:

(36-1) 270-0521

(43-1) 525 03 6516

2019. június 14-től igényelt bankkártyák esetén:

telefon: + 36 1236 75 05

Kinek ajánljuk?

MasterCard Gold Érintő kártyánkat azon kiemelt lakossági ügyfeleinknek ajánljuk,

 • akik a tekintélyt teremtő Gold kártyával történő vásárlást részesítik előnyben a készpénzes fizetés helyett, bel- és külföldön egyaránt.
 • akik számára fontos a speciális kártyaszolgáltatások megléte.
 • akik gyakran utaznak és elvárják, hogy külföldi utazásaik során is kiemelt szolgáltatásokban részesüljenek.
 • akik a kártya gyakori használatához nagy összegű betétet tartanak számlájukon, és jelentős számlaforgalmat bonyolítanak.

Mit ajánlunk?

 • Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.
 • Értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást külön díj nélkül.
 • Automatikus asszisztencia szolgáltatást.
 • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
 • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

Külföldi utasbiztosítás – A kártyához magas színvonalú külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász-, és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza. Amennyiben Ön a bankkártya aktiválását követően legfeljebb 30 napra utazik külföldre (az állandó lakóhelyétől eltérő országba), akkor nem kell külön utasbiztosítást kötnie.

Sürgősségi készpénzfelvétel – Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról. Így folyamatosan nyomon követheti bankszámla egyenlegének alakulását.

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta, a Takarék NetBank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Prémium Mastercard Előnyök

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

A(z) MasterCard Gold bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


  Kapcsolódó dokumentumok:

  Archív dokumentumok alábbi linken