MasterCard Gold - www.takarekbank.hu

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás telefonszámai:

 

2019. június 13-ig igényelt bankkártyák esetén:

 

Budapest

telefon:

(36-1) 270-0521

 

fax:

(36-1) 270-0519

Bécs

telefon:

(43-1) 525 03 6516

 

2019. június 14-től igényelt bankkártyák esetén:

telefon: + 36 1 236 75 05

 

 

Kinek ajánljuk?

 

MasterCard Gold Érintő kártyánkat azon kiemelt lakossági ügyfeleinknek ajánljuk,

  • akik a tekintélyt teremtő Gold kártyával történő vásárlást részesítik előnyben a készpénzes fizetés helyett, bel- és külföldön egyaránt.
  • akik számára fontos a speciális kártyaszolgáltatások megléte.
  • akik gyakran utaznak és elvárják, hogy külföldi utazásaik során is kiemelt szolgáltatásokban részesüljenek.
  • akik a kártya gyakori használatához nagy összegű betétet tartanak számlájukon, és jelentős számlaforgalmat bonyolítanak.

 

 

Mit ajánlunk?

 

  • Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.
  • Értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást külön díj nélkül.
  • Automatikus asszisztencia szolgáltatást.
  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

 

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

Külföldi utasbiztosítás – A kártyához magas színvonalú külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász-, és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza. Amennyiben Ön a bankkártya aktiválását követően legfeljebb 30 napra utazik külföldre (az állandó lakóhelyétől eltérő országba), akkor nem kell külön utasbiztosítást kötnie.

 

Sürgősségi készpénzfelvétel – Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.

 

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról. Így folyamatosan nyomon követheti bankszámla egyenlegének alakulását.

 

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta, a Takarék NetBank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

 

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

 

Prémium Mastercard Előnyök

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

 

A(z) MasterCard Gold bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK