Előzetes költségkalkulátor

Előzetes tájékoztató a költségekről és a befektetésekhez kapcsolódó díjakról

Kalkuláció

Befektetés típusa:
Kockázati kategória [1-7]:
Befektetendõ összeg:
Befektetendõ összeg HUF-ban:
Díjjegyzék kategória:
Értékesítési csatorna:
Ügylettípus:
Számlatípus:

Eredmény

Belépési, egyszeri költségek (Ft / %) Folyamatos költségek /év (Ft / %) Kilépési, egyszeri költségek (Ft / %) Összesen (Ft / %)
Szolgáltatás
Számlavezetés
Árrés (aggregált)
Aukciós megbízási díj
Bizományosi díj
Bizományosi díj (aggregált)
Tõzsdei határidõs / opciós ügylet díja (aggregált)
Nyíltvégû befektetési alapok forgalombahozatali díja
Harmadik fél közremûködõi díja (aggregált)
Termék
- Ösztönzõ
Összesen

A befektetési összegre felszámolt összes költség Ft, ez a befektetni kívánt összeg %-a. Ebbõl az összes közvetlen költség Ft / %, míg a teljes közvetett költség Ft / %.

A kalkulátorban megjelenített eredmény azt mutatja meg, hogy egy adott pénzügyi eszközbe történõ befektetés esetén az összes költség levonását követõen elért hozam - azaz az adott pénzügyi eszközbe befektetõ ügyfél potenciális nyeresége - mennyivel lenne magasabb, ha semmilyen költség nem merülne fel. A kimutatás összeg és százalékos formában kerül bemutatásra a befizetett összeg arányában.Terméktájékoztató

A gombra kattintva a kiválasztott befektetési termékkel kapcsolatban további részletes információ, illetve ha adott, a Kiemelt Információs Dokumentum (KID) érhetõ el »


Tájékoztatjuk, hogy a jelen költségbemutatás tájékoztató jellegû, nem minõsül ajánlattételnek, vagy befektetési tanácsadásnak, Ön azért kapja, hogy tervezett befektetései költségeit mérlegelve, ezek ismeretében megalapozott döntést hozhasson befektetéseit illetõen. Felhívjuk figyelmét, hogy a számítások tájékoztató jellegûek, egy éves idõtartamra vonatkoztatva kerültek bemutatásra, és becslésen alapulnak, amely során a Bank az elõzetes költségbemutatás idõpontjában ismert, esetlegesen fizetendõ legmagasabb költségeket vette figyelembe. A költségek bemutatása az adókat nem tartalmazza, kizárólag a megvásárolni kívánt termékkel összefüggõ költségek kerültek kimutatásra.

A fentiek miatt az elõzetesen bemutatott, és az Ön által ténylégesen megfizetett költségek eltérhetnek. Az Ön által megfizetett költségekrõl készített kimutatást a Bank évente egyszer utólag küldi meg Önnek. A közvetlen költségek: az értékpapír megvásárlásával, tartásával és eladásával kapcsolatos költségek, a költségeket a forgalmazó, azaz a pénzintézet számítja fel. Az összes közvetlen költség összege csökkenti a befektetett összegre a befektetési idõtáv alatt elért pozitív hozamot, egyéb eredményt.

A konkrét egyedi ügylet vonatkozásában kérjen tájékoztatást munkatársainktól, továbbá a befektetési szolgáltatásokért felszámított költségekre és kapcsolódó díjakra vonatkozó részletes tájékoztatás található a Befektetési szolgáltatáshoz és kiegészítõ szolgáltatáshoz kapcsolódó - költség és díjtételek jegyzékében, amelyet megtalálhat a www.mtb.hu oldalon, valamint a közvetítõi kirendeltségeken.

Adja meg iPIN jelszavát!

Megadta már új iPIN jelszavát?

 

Ha még nem, tegye meg most!

 

RÉSZLETEK