Bankszámlákon elérhető betétek - www.takarekbank.hu

Biztos kamat megtakarításaira már 50 000 Forinttól! Válasszon futamidőt igénye szerint! 

 

Választható Futamidők:

 

Kizárólag HUF devizanemben

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

A betétlekötés előnyei:

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett.

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés1

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

A betétlekötés feltétele a Magyar Posta Zrt. közreműködésével kötött, a betét devizanemével egyező devizanemű bankszámla megléte.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit

  • A Takarékbank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és mindezek teljesítési rendjéről című dokumentumok
  • A Takarékbank Zrt. és az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről című dokumentum
  • a Postahelyen értékesített Lakossági Bankszámlák és Kapcsolódó Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételek és
  • a Takarékbank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata tartalmazzák.

 

A Takarékbank bankszámlái és a betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Figyelmeztetés új csalási módszerre keresőalkalmazásokon keresztül!

A csalók új elkövetési módszert használnak, amely miatt a Takarékbank ügyfelei is veszélybe kerülhetnek. Az ismert keresőalkalmazások (pl. Google, Bing) felületén fizetett hirdetések jelennek meg: amennyiben az ügyfél a Hitelintézet nevére, vagy a Hitelintézet nevére és a „netbank” szóra keres, akkor az első találatok egyike egy a Hitelintézet nevére emlékeztető, valójában csaló oldalra mutató találatot jelenít meg.

 

Bővebben