Könnyítse meg vásárlásait, kezelje egyszerűen pénzügyeit

Egyszerűség, gyorsasság, változatosság.

Bankkártyák - www.takarekbank.hu

  

Bankkártyáink széles körben elfogadottak, mind külföldön, mind belföldön használhatóak készpénzfelvételre ATM-eknél, bankpénztári POS termináloknál, valamint vásárlásra is. Bizonyos kártyáink alapszolgáltatásai közé tartozik a fentieken kívül egy külföldön használható beteg-, baleset- és poggyászbiztosítás.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Megújul bankkártya portfolióink

 

A 2020. júliusban lezárult integrációs folyamat lehetővé tette Bankunk számára egy egységes és jövőbe mutató kártyaportfólió kialakítását, a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

A kártyaportfólió megújítását több lépésben hajtjuk végre, amelyek egyike a már kibocsátott kártyák típusainak egységesítése. A folyamat részeként a meglévő ügyfeleink - vonatkozó számlacsomag hirdetményben meghatározott - bankkártyáját lecseréljük 2020. július 22. és 2021. február 28. napja között - új ügyfeleink 2020. március 25-től kezdődően már az új portfólióban szereplő kártyákat igényelhetik.

 

Ennek megfelelően az eddig kínált bankkártyák, vonatkozó számlacsomag hirdetményben meghatározott részét kivezetjük, így azok az új kártya postázását követő 2. hónap utolsó napjáig használhatóak. Fontos, hogy Ügyfeleink a kézhez kapott új kártyát mielőbb aktiválják és használatba vegyék a kártyakísérő levélben leírtak szerint.

 

Az új bankkártyával járó előnyökről részletesen a kártyával kiküldött kártyakísérő levélben, honlapunkon, az adott kártyatípus aloldalán, valamint bankfiókjainkban tájékozódhat.

 

Bízunk benne, hogy elégedett lesz új bankkártyájával!


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfelünk!

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében kiemelten kéri a következő intézkedések betartását:

 

- a bankfiókba való belépéskor - hat éves kor felett - az orrot és a szájat folyamatosan elfedő arcmaszk viselése kötelező,
- az ügyféltérben, csak azon ügyfelek tartózkodhatnak, akiknek ügyintézőinknél az ügye intézése folyamatban van,
- fiókon kívüli várakozás esetén kérjük a biztonságos távolság (minimum 1,5 méter) betartását.

 

Pénzügyeit gyorsan, biztonságosan a Takarék Netbankban és VideoBankon keresztül is intézheti, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a nap 24 órájában a 06 1 311 3110-es telefonszámon.

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.