Betéti bankkártyák és hitelkártyák

Könnyítse meg vásárlásait, válasszon bankkártyáink közül!

 

Megújul bankkártya portfolióink

 

A 2020. júliusban lezárult integrációs folyamat lehetővé tette Bankunk számára egy egységes és jövőbe mutató kártyaportfólió kialakítását, a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

A kártyaportfólió megújítását több lépésben hajtjuk végre, amelyek egyike a már kibocsátott kártyák típusainak egységesítése. A folyamat részeként a meglévő ügyfeleink - vonatkozó számlacsomag hirdetményben meghatározott - bankkártyáját lecseréljük 2020. július 22. és 2021. február 28. napja között - új ügyfeleink 2020. március 25-től kezdődően már az új portfólióban szereplő kártyákat igényelhetik.

 

Ennek megfelelően az eddig kínált bankkártyák, vonatkozó számlacsomag hirdetményben meghatározott részét kivezetjük, így azok az új kártya postázását követő 2. hónap utolsó napjáig használhatóak. Fontos, hogy Ügyfeleink a kézhez kapott új kártyát mielőbb aktiválják és használatba vegyék a kártyakísérő levélben leírtak szerint.

 

Az új bankkártyával járó előnyökről részletesen a kártyával kiküldött kártyakísérő levélben, honlapunkon, az adott kártyatípus aloldalán, valamint bankfiókjainkban tájékozódhat.

 

Bízunk benne, hogy elégedett lesz új bankkártyájával!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a legyártott bankkártyák minden esetben inaktív állapotban kerülnek kibocsájtásra.

 

A bankkártyák aktiválása az első ATM vagy a bankkártyában lévő chip segítségével végrehajtott POS tranzakcióval és a PIN kód megadásával történik. A Takarékbank ATM-jeinek listáját megtalálja a www.takarekbank.hu oldalon található ATM és fiókkeresőben.

 

A megújított bankkártyákhoz új PIN kód nem kerül kiküldésre, azok a lejáró bankkártya PIN kódjával használhatóak. A bankkártyák érintő funkciója is az ATM vagy a chip segítségével végrehajtott egyéb tranzakció után kerül aktiválásra.

 

Amennyiben további kérdése merül fel, munkatársaink várják hívását a Telefonos Ügyfélszolgálat +36 1 311 3110 vagy +36 1 212 0202-es telefonszámán.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Amennyiben Ön új bankkártyát kapott, a bankkártya aktiválását megelőzően kérjük, mindig ellenőrizze, hogy az új bankkártyán szereplő adatok - különös tekintettel a bankkártya számára és érvényességére - megegyeznek-e a Takarék Netbankban található aktiválni kívánt bankkártya adataival!

Kizárólag abban az esetben aktiválja a bankkártyát, ha ezek megegyeznek! Adateltérés esetén kérjük, hívja a +36 1 311 3110 telefonszámot!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás

 

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás elérhetőségei:

 

2019. június 14. előtt igényelt bankkártyák esetén:
Allianz Hungária Zrt. Budapest: (+36-1) 270-0521, Fax: (+36-1) 270-0519
Mondial Assistance Group Bécs: (+43-1) 525-03-6516

 

2019. június 14. után igényelt kártyák esetén: SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.: + 36 1 236 75 05

 

 

MasterCard Gold

 

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

 

Visa Classic

 

Készpénzkímélő fizetőeszköz 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással. Válassza a dombornyomott Visa Classic Érintő bankkártyát!

 

VISA Unembossed

 

Készpénzkímélő fizetőeszköz kedvező díjszabással. Válassza a Visa Unembossed bankkártyát! Igényeljen Visa Unembossed típusú bankkártyát!

 

Takarék Betéti kártyák

 

Takarék Hitelkártyák


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Hiteltörlesztési moratórium

A hiteltörlesztési moratóriummal kapcsolatos tájékoztatást a Részletek gombra kattintva olvashatja!

 

Részletek