Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

Hirdetmények, szabályzatok ATM és fiókkereső Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Jogelőd hirdetmények, szabályzatok

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2019. április 30-i beolvadást (B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon Takarék Bank Zrt. beolvadása a Mohácsi Takarékbank Zrt.-be), az MTB Zrt. meghatározott számla-, betét-, és hitelállományának Mohácsi Takarékbank Zrt.-re átruházását, valamint a Mohácsi Takarékbank Zrt. Takarékbank Zrt.-re történt névváltozását követően további beolvadások történnek 2019. október 31. napjával az alábbiak szerint:
a 3A Takarékszövetkezet; a Békés Takarékszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ Takarékszövetkezet; a Hungária Takarék Takarékszövetkezet; a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet; az M7 TAKARÉK Takarékszövetkezet; a Nyugat Takarék Szövetkezet; a Pátria Takarékszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. beolvadnak a Takarékbank Zrt.-be.

A beolvadó Szövetkezeti Hitelintézetek mint jogelődök általános jogutódja a Takarékbank Zrt.
A fentiek következtében a „Jogelőd hirdetmények, szabályzatok” pontban közzétett dokumentumok a jogelődök tekintetében a továbbiakban a Takarékbank Zrt.-re vonatkoznak.

A jelen menüpont a jogelődök,
a B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon Takarék Bank Zrt. és az MTB Zrt. 2019. április 30-ig,
a A3 Takarékszövetkezet; a Békés Takarékszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ Takarékszövetkezet; a Hungária Takarék Takarékszövetkezet; a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet; az M7 TAKARÉK Takarékszövetkezet; a Nyugat Takarék Szövetkezet; a Pátria Takarékszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. 2019. október 31–ig megkötött számla-, betét-, és hitelszerződések mellékletét képező Üzletszabályzatokat, Általános Szerződési feltételeket és Hirdetményeket tartalmazza, amelyek a jogelődök által megkötött megállapodásokból eredő jogokkal és kötelezettségekkel együtt 2019. május 1–től, illetve 2019. november 1-től a Takarékbank Zrt.-re szállnak át.

KÉRJÜK, VÁLASSZON AZ ALÁBBIAK KÖZÜL: