Tisztelt Ügyfeleink!

 

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Takarék Netbankkal kapcsolatos változások csak a korábbi Takarék Kereskedelmi Bank Ügyfeleit érintik! 

Részükre az alábbiakban foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat a Takarék Netbankról. Többi Ügyfelünk a korábbi felhasználó nevével és jelszavával tud belépni a Takarék Netbankba honlapunkról.

 

  1. Takarék Netbank bejelentkezés: Takarék Netbank bejelentkezés
    2019. november 5-én SMS-ben küldött új jelszóval és a korábbi Netb@nkban használt felhasználó nevével
    (bizonyos ügyfeleink esetén ez is változott, melyről szintén november 5-én küldtünk SMS-t az érintetteknek)

 

  1. Takarék Netbank értékpapír modul bejelentkezés - ezt korábban is használó Ügyfelek részére: Takarék Netbank bejelentkezés

A rendszerben korábban is használt felhasználó nevével és jelszavával.

 

  1. 2019. november 1-je előtt tranzakciók, számlakivonatok lekérése (korábbi Takarék Kereskedelmi Bank Netb@nk): Archív Netb@nk bejelentkezés

A rendszerben korábban is használt felhasználó nevével és jelszavával. Itt kizárólag a 2019. november 1. előtti tranzakcióit és számlakivonatait látja. A november havi számlakivonata hamarosan elkészül.

 

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre a Takarék Netbank kapcsán:

  • Az átutalási tételek ALÁÍRÁSA az első lépés az utalások teljesítésére. Aláírás után még van lehetőség a tételek módosítására, törlésére. A „Csomag beküldésegomb a berögzített utalási megbízások teljesítését jelenti, azaz ennek megnyomásával tudja beküldeni teljesítésre a tételeket. Ezt követően már nincs mód a tételek módosítására, visszavonására.
  • Bankszámlák elnevezése: a számla becenevek nem kerültek bevezetésre a Takarék Netbankban, a korábban megadottak nem kerültek át. A Betéti típusú termékek az Áttekintő képernyő Lekötések menüpontja alatt találhatók, mint például a Nyereménybetét és Takarékszámla.
  • Takarék Kereskedelmi Bank hitelszámlák: a hitelszámláit a korábban megszokott „Hiteláttekintő” helyett külön igény és szerződés nélkül valamennyi ügyfelünknek megjelenítjük az Áttekintő Folyószámlák fülön. Itt a hitelkártya kivételével a hitelszámla számát és aktuális egyenlegét látja, ezeken tranzakciót végezni nem tud.

 

Mint teljesen új rendszerhez és felhasználói felülethez, szeretnénk segítséget nyújtani a használathoz.

 

A felület megismeréséhez, a funkciók áttekintéséhez kérjük, tekintse meg:

A felhasználói kézikönyvet: Felhasználói kézikönyv illetve

A használatot támogató videókat: Videók a használatról

Támogató videó Takarék Netbank Forintátutalás és Átutalás forintban belföldön menüpontokhoz: 

Videók az átutaláshoz

 

Üdvözlettel:

Takarékbank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok