Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Fókusz Takarék Szigetcsép, Fő u 41/7. sz. alatti kirendeltségünket és a Szigetújfalu, Vasút u. 24. sz. alatti kirendeltségünket 2014. május 17.-től összevonjuk a Ráckeve, Kossuth L u. 32. szám alatt található kirendeltségünkkel.


Továbbá tájékoztatjuk, hogy a Fókusz Takarék Szigetszentmiklós, Viola u. 10. fsz. 5. sz. alatti kirendeltségünket 2014. május 17.-től összevonjuk a Budapest, XXI. kerület, Kossuth L u. 30-46. szám alatt található kirendeltségünkkel.
A szigetszentmiklósi kirendeltségünkben továbbra is igénybe tudják venni Bankjegy kiadó automatánkat.

 

Önnek a megszokott szolgáltatásait, mostantól a Fókusz Takarék ráckevei és Budapest, XXI. ker. csepeli kirendeltségében lesz lehetősége igénybe venni, ahol felkészült munkatársaink, a tőlünk megszokott színvonalon, az eddiginél bővebb szolgáltatási palettával várják Önt.

 

A ráckevei és a csepeli Kirendeltség mellett lehetősége van a Fókusz Takarék alábbi kirendeltségei közül választani ( www.fokusztakarek.hu ):

  • Fókusz Takarék Kiskunlacházi Fiókja (Kiskunlacháza, Rákóczi u. 9.)
  • Fókusz Takarék Kirendeltsége Dunavarsány, Kossuth L u. 38.


Kérjük, hogy amennyiben változással kapcsolatosan bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal nyitvatartási időben. Személyesen kirendeltségi munkatársainkhoz, vagy a következő elérhetőségek egyikén:

 

Plachi Mariann Erzsébet kirendeltség vezető
Telefon/Fax: +36-24/541-025
E-mail: plachi.mariann.erzsebet@fokusztakarek.hu

 

Stáhly-Zsideg Zoltán István Régióvezető helyettes, kirendeltség vezető
Telefon/Fax: +36-1-276-6054

E-mail: stahly.zsideg.zoltan@fokusztakarek.hu


Továbbra is, az Ön megszokott pénzügyi partnereként várjuk Önt szeretettel!

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK