A Takarékbank felelős vállalatként számos megelőző intézkedést tett és tesz a koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében.

Az Egészségügyi Világszervezet által egészségügyi világkockázatnak nyilvánított koronavírusjárvány (COVID-19) miatt a Takarékbank számára kiemelten fontos, hogy a bankfiókba belépő ügyfelek esetében az egészségügyi kockázat csökkenthető legyen.

 

Ennek érdekében a Takarékbank a következők szerint jár el Ügyfeleink és munkavállalóink érdekében  a fertőzésveszély elmúltáig:

 

  • A vírusterjedés kockázatának csökkentése érdekében az ügyféltérben, csak azon Ügyfelek  tartózkodhatnak, akiknek ügyintézőinknél  az ügye intézése folyamatban van.
    Újabb Ügyfél akkor lépjen az ügyféltérbe, amikor ügyintézőnk felszabadul és az ügyét elintéző Ügyfél kilép az ügyféltérből. A Takarékbank erre vonatkozó kérését kérjük, vegyék figyelembe! 
  • Kérjük, az ügyféltérben annyi ideig tartózkodjon, amennyi időt az ügyintézés megkövetel!
  • Ha bankfióki látogatása során szájmaszkot visel, kérjük, hogy belépéskor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező Ügyfeleket kamerákkal rögzítjük. Ez bankbiztonsági előírás.

 

Ha az alábbi állítások közül Önre bármelyik igaz, kérjük, hogy bankfióki szolgáltatásunk helyett elektronikus szolgáltatásainkat vegye igénybe: 

 

  • Az elmúlt 14 naptári napban tartózkodtam külföldön.
  • Láz és/vagy koronavírus fertőzés jeleit érzékelem, vagy érzékeltem magamon az elmúlt 14 naptári napban.
  • Az elmúlt 14 naptári napban érintkeztem fertőzött személlyel.
  • Legjobb tudásom szerint az elmúlt 14 naptári napban érintkeztem olyan személlyel, aki az elmúlt két hétben érkezett Magyarországra.

 

Bankunk számára a munkavállalók és az ügyfelek egészsége a legfontosabb.

 

Ha teheti, kerülje a készpénz használatát, fizessen bankkártyával, illetve pénzügyeinek intézésére a bankfiókok helyett használja

 

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.  

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk,hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank/e-Bank/Mobilapp szolgáltatásban 2021.12.05. 00:00 órától 2021.10.05. 04:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb szakadozások fordulhatnak elő, továbbá a Takarékbank SMS szolgáltatása sem lesz rövidebb ideig elérhető. A Netbank belépéshez, illetve a tranzakciók indításához szükséges SMS-ek és a kártyatranzakciós tájékoztató,továbbá a netes bankkártyás vásárlást jóváhagyó SMS-ek nem kerülnek majd azonnal kiküldésre.

Köszönjük megértését és türelmét!

 

Takarékbank Zrt.