2023. április 30-án egyesül az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., amelyet követően a létrejövő bank MBH Bank Nyrt. név alatt, egységes arculattal működik tovább. A két bank egyesülése informatikai átállással jár, ami fennakadásokat okoz a bank egyes szolgáltatásainak működésében az egyesülés napján és az azt megelőző, valamint követő napokban. Az informatikai átállás gördülékeny végrehajtása érdekében az MKB Bank és a Takarékbank 2023. április 27. (csütörtök) és május 2. (kedd) között nem egybefüggően, részleges és teljes bankszünnapokat tart. Kérjük, hogy olvassa el részletes tájékoztatónkat a szolgáltatások bankszünnapok alatti igénybevételi lehetőségeiről! Tájékoztató az átállási hétvégéről

Az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. fúziójának közeledtével megszaporodhatnak a bankok nevével történő visszaélési kísérletek, ezért kérjük fokozottan ügyeljen adataira! Részletek

Fontos ügyféltájékoztatás adathalász kísérletről

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy adathalász kísérlet történt a Takarékbank és Ügyfelei ellen.

A kísérlet során Ügyfeleink olyan, látszólag a Takarékbanktól érkező e-mailt kaphattak, amelyben arra kérték őket, lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül a Netbank fiókjukba.

Amennyiben Ön kapott ilyen e-mailt, kérjük, törölje azt, és az e-mailben javasolt lépéseket ne kövesse, ne adja meg felhasználónevét és jelszavát! Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében kérjük, ne kattintson az adathalász e-mailben szereplő linkre!

A bank az adathalász oldalt letiltatta. Amennyiben megadta az adatait, kérjük, haladéktalanul jelezze telefonos Ügyfélszolgálatunkon keresztül (+3613113110), vagy bármelyik bankfiókunkban és a Netbank felületén kezdeményezze jelszavának megváltoztatását is!

Tájékoztatjuk, hogy a Takarékbank soha nem küld Netbankba való belépésre vonatkozó felkérést e-mailben. Ügyfeleinknek azt javasoljuk, kizárólag a bank hivatalos weboldalán keresztül lépjenek be a Netbankba.

Üdvözlettel:

Takarékbank Zrt.