Akcióterv a helyi családokért és közösségekért - www.takarekbank.hu

  

Akcióterv a helyi családokért és közösségekért

 

Magyarország egyik legnagyobb pénzintézeteként a Takarékbank ötpontos akciótervvel segíti a koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben a helyi családokat, közösségeket és vállalkozásokat, az idősebb és fiatalabb generációkat, a falusi és nagyvárosi lakosokat.

 

  • Az ország legnagyobb fiókhálózatát és második legnagyobb ATM-hálózatát működtető Takarékbank mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a mindennapi élethez elengedhetetlen készpénzforgalmat. Nagy erőfeszítések, és átszervezések árán azon dolgozik, hogy nap mint nap kinyissa fiókjait, valamint szükség esetén soron kívül tölti pénzkiadó automatáit. A bankfiókokat és az ATM-eket rendszeresen fertőtleníti.
  • A pénzintézet felajánlotta mozgó bankfiókjait a kormányzati Operatív Törzsnek. Az egyedülálló, ATM-mel felszerelt Takarék-buszokkal szükség esetén olyan településeket is ki lehet szolgálni, ahova másképp nem lehet eljuttatni a készpénzt.
  • A Takarékbank mindent megtesz a járvány terjedésének megakadályozásáért, lassításáért. A 65 év feletti ügyfeleket – egészségük óvása érdekében – külön, dedikált idősávban (a nyitástól 10 óráig) fogadják a fiókokban. A munkavállalóknak védőfelszerelést biztosítanak. A pénzintézet százmillió forintos nagyságrendben költött fertőtlenítő- és védőeszközök beszerzésére.
  • A Takarékbank haladéktalanul leállította a törlesztőrészletek beszedését. Azok, akik mégis tovább fizetik hiteltörlesztésüket, egyszerűen, számos takarékbanki platformon nyilatkozhatnak erről. A bank az elsők között lépett piacra a kormányzat céljainak megfelelő kedvezményes kölcsöntermékével, hogy segítse a bajba jutottakat. A rendszeres mezőgazdasági támogatások előfinanszírozására igényelt hiteleket gyorsított eljárásban utalja ki, hogy támogassa az ország biztonságos élelmiszer-ellátását.
  • A Takarékbank gazdaságélénkítő javaslatcsomagot állított össze a kormányzati akciócsoportnak, hogy Magyarország az elérhető legkisebb nemzetgazdasági károkat szenvedje el a világjárvány hatására. Folyamatosan együttműködik szakmai szervezetekkel, a Magyar Nemzeti Bankkal és a Magyar Bankszövetséggel.

 

Segítse munkánkat és a védekezést!

Ön is sokat tehet a vírus terjedése ellen! Lehetőleg ne személyesen, hanem telefonon vagy az interneten keressen minket. Munkatársaink a +36-1/311-3110-es telefonszámon éjjel-nappal fogadják a hívásokat, illetve a Takarék Netbankon, a Takarék e-Bankon vagy a Takarék Mobilappon keresztül is intézheti banki ügyeit. Új VideoBank szolgáltatásunkkal akár láthatja is ügyintézőnket.

 

Tartson távolságot!

Ha felkeresi az egyik Takarékbank fiókot, csak akkor lépjen be, amikor van szabad ügyintéző, aki rögtön fogadni tudja. Arra kérjük a 65 évesnél idősebb ügyfeleket, hogy a reggeli nyitás és délelőtt 10 óra között menjenek a fiókba, a fiatalabb korosztályok viszont csak 10 óra után, hogy ezzel is védjük a veszélyeztetett korcsoportokat.

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk,hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank/e-Bank/Mobilapp szolgáltatásban 2021.12.05. 00:00 órától 2021.10.05. 04:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb szakadozások fordulhatnak elő, továbbá a Takarékbank SMS szolgáltatása sem lesz rövidebb ideig elérhető. A Netbank belépéshez, illetve a tranzakciók indításához szükséges SMS-ek és a kártyatranzakciós tájékoztató,továbbá a netes bankkártyás vásárlást jóváhagyó SMS-ek nem kerülnek majd azonnal kiküldésre.

Köszönjük megértését és türelmét!

 

Takarékbank Zrt.