Akadálymentesítési tájékoztató

  

Kedves Felhasználó!

 

A Takarékbank Zrt. elkötelezett a fogyatékossággal élő emberek esélyegyenlőségének biztosítása iránt. Erre törekszünk a honlap felületén is.

 

Jelenleg már megkezdődött  honlapunk átalakítása annak érdekében, hogy az akadálymentesen használható legyen és minél nagyobb mértékben megfeleljen az akadálymentesítési előírásoknak, szabványoknak.

 

A Bank az egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése érdekében készített Szolgáltatási Térképe elérhető a https://www.takarekbank.hu/takarekbank-szolgaltatasi-terkep# felületen, mely tartalmazza a Bank összes olyan bankfiókját és annak elérhetőségét, valamint azon ATM készülékek elérhetőségét, melyek a mozgáskorlátozott ügyfelek számára is megközelíthetőek, illetve tájékoztatást nyújt arról is, hogy az egyes fiókok a látássérült és hallássérült ügyfeleik legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében milyen lehetőségeket biztosítanak.

 

Honlapunk átalakításáig kérjük szíves türelmüket!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy előre tervezett karbantartás miatt 2021. szeptember 26-án 00:05 és 03:00 között az utolsó bankkártyás tranzakciójának időpontjában fennálló egyenlegét fogja tudni felhasználni bankkártyájával. Egyenlege a karbantartás ideje alatt nem frissül.
Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy a tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbankban, Mobilappon és Takarék e-Bankban 2021.09.26. 00:00 és 03:00 között nem tud AFR átutalási megbízásokat kezdeményezni.
Köszönjük megértését!

Üdvözlettel:
Takarékbank Zrt.