Takarékbank Agrárcentrum Kapcsolat

A Takarékbank 2019-ben a hazai bankok közül egyedüliként, önálló agrár üzletágat hozott létre, amelyet a Takarékbank Agrárcentrumok képviselnek 7 régióba szerveződve, 58 helyen, és országszerte 30 km-en belül elérhetőek. Becsléseink szerint a hazai 88 ezer termelőből 30 ezer a Takarékbanknál vezeti számláját, a kistermelőktől a legnagyobb gazdaságokig bezárólag. Közel 200 milliárd forint finanszírozást nyújtunk az ágazat szereplőinek, akikről nemcsak pénzügyekről, hanem a termelésük színvonaláról is rendszeresen egyeztetünk!

A Takarékbank Agrárcentrumokban dedikált finanszírozási kiszolgálást biztosítunk a termelőknek, amely gyorsabb és személyre szabottabb, mint más megoldások, ugyanis egyéb ágazatokba tartozó ügyfeleket itt nem kezelünk. Itt szolgáljuk ki birtokmérettől függetlenül a szántóföldi növénytermesztő, állattenyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-feldolgozó ügyfeleinket. Olyan kollégák dolgoznak nálunk, akik finanszírozói tapasztalatukon túl járatosak a mezőgazdaság környezeti, termelési, piaci viszonyaiban is, és nem tisztán pénzügyi adatok alapján értékelik az ügyfeleink kéréseit. Az Agrárcentrumokban kollégáink a kisüzemek számára is elérhetőek. Közép- és nagyüzemek esetében kollegáink telephelyi kiszolgálást is biztosítanak.

 

Teljeskörű finanszírozási megoldással állunk az agrárium és élelmiszeripar rendelkezésére, termékpalettánkon megtalálható a termőföldvásárláshoz, beruházásokhoz, forgóeszköz-finanszírozáshoz, pályázatokhoz és átmeneti forrásigényekhez, gépvásárlásokhoz szükséges banki szolgáltatások széles köre. Támogatott hitelkonstrukcióink között megtalálható az Agrár Széchenyi Kártya, NHP finanszírozások és egyéb kamattámogatott agrártermékek.  Piaci forrású megoldásaink közé tartozik a géphitel/géplízing, normatív támogatások teljes körű és gyors előfinanszírozása, Barázda termőföld-vásárlási hitelprogram, valamint egyedi beruházási hiteleink. Mindezek mellett közraktári hitellel, egyedi igények megvalósításával is állunk ügyfeleink rendelkezésére, illetve a banki hitelezésen túl, a Takarékbank Agrárcentrumokban finanszírozás terén egy ablakos kiszolgálással elérhetőek a Takarék Csoport lízing és faktoring szolgáltatásai is.

 

Agrárügyfeleink a számukra kialakított számlavezetési és kapcsolódó tranzakciós szolgáltatásainkat kizárólag a Takarékbank fiókjaiban érhetik el, a finanszírozási megoldásokat pedig az Agrárcentrumokban nyújtjuk, a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében egymástól elkülönítve, de összehangolt módon.

 

Elemzőink és szakértő finanszírozóink tudását nem csak bankként biztosítjuk az ágazat számára! Mindennap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar a világ élmezőnyébe tartozhasson.

 

Legfontosabb törekvéseink: kevesebb adminisztráció, gyorsabb átfutási idő, kiszámíthatóság és személyesség.

 

Takarékbank Agrárcentrumok országszerte 6 régióban:

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok