Takarék Termőföld vásárlási kölcsön - www.takarekbank.hu

  

A Nemzeti Földügyi Központ által: árverés útján értékesített vagy az árveréssel érintett földrészletre vonatkozóan fennálló elővásárlási jog gyakorlásával megvásárolt 3 hektár feletti állami tulajdonú földrészletek vételéhez,

valamint a nyilvános pályáztatás vagy árverés nélkül értékesített 3 hektár alatti állami tulajdonú földrészletekre vételéhez,

kedvező feltételekkel biztosítunk hosszú lejáratú kölcsönt.

 

 

Amennyiben Ön helyben lakó, földművesnek minősülő, magyar állampolgárságú természetes személy (egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdaságának tagja) gyors hitelhez jutási lehetőséget kínálunk kedvező kondíciókkal, rugalmas törlesztési feltételekkel.

 

 

Milyen célokra vehető igénybe?

 

  • földművesek részére termőföld nyilvános árveréssel történő eladása esetére nyújtandó termőföld vásárlás finanszírozása

 

 

Kik vehetik igénybe?

 

  • 1 éves gazdálkodói múlttal (minimum 1 lezárt üzleti év) rendelkező földműves (egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdaságának tagja)

 

 

Saját erő mértéke: minimum az árverésen vagy pályázaton kialakult végső vételár 20 %-a

 

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

  • minimum 2 -  maximum 20 év  

 

 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os készfizető kezességvállalása
  • ingatlan fedezet felhatalmazó levél  más pénzintézetnél vezetett számlára

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Termőföld Vásárlási Kölcsön igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

 

 

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok